Şiddetli kar yağışı ülke genelinde tesirini tekrar göstermeye başladı. Bilhassa İstanbul ve etrafında görülen kar yağışı münasebetiyle geçtiğimiz hafta cuma gününden başlayacak biçimde eğitim kurumları pazartesiye kadar tatil edilmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yeni hava durumu açıklamaları doğrultusunda 21 Mart Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Pekala yarın okullar tatil mi? 21 Mart Pazartesi okul tatili var mı? Pazartesi okul var mı, yok mu? İşte ayrıntılar...
Türkiye'nin kimi vilayetleri şiddetli kar yağışı tesiri altında. MGM tarafından yapılan açıklamalar göz önünde bulundurulduğunda, olumsuz hava durumu şartlarına rağmen valiliklerden okul tatili haberleri bekleniyor. Öğrenci ve velilerin gözleri ise arama motorlarına döndü. Pekala 21 Mart Pazartesi okullar tatil mi? Yarın hangi vilayetlerde okullar tatil? 21 Mart Pazartesi okul tatili var mı? İşte ayrıntılar...
21 Mart Pazartesi (Yarın) Okullar Tatil mi?
Olumsuz hava şartları sebebiyle 21 Mart Pazartesi yarın, Düzce ve Kars'ta okulların 1 gün müddetle tatil edildiği belirtildi. Valiliklerden gelen yazıları aşağıda bulabilirsiniz.
21 Mart Pazartesi Hangi Vilayetlerde Okullar Tatil?
Düzce'de eğitime kar mahzuru: Düzce Valisi Cevdet Atay toplumsal medya hesabı üzerinden şu duyuruyu yayınladı, 'Meteorolojik bilgilere nazaran; Yoğun kar yağışı ve oluşabilecek olumsuz hava kaideleri sebebiyle; İlimiz genelinde; Eğitim-Öğretime Mart tarihinde orta verilmesine, Engelli ile gebe kamu çalışanlarının idari müsaadeli sayılmalarına, Karar verilmiştir.'
Kars'ta kar yağışı hasebiyle okullar tatil: Kars Valisi Türker Öksüz toplumsal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu tabirlere yer verdi, ' ️Devam eden ağır kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle, İlimiz genelinde eğitim - öğretime 21.03.2022 Pazartesi günü (1) gün müddet ile orta verilmiştir. Ayrıca; malul, gebe ve engelli kamu işçisi de idari müsaadeli sayılacaklardır.'