Son Konu

ABD Senatörü Ted Cruz Bitcoin (BTC) Yanlısı Olduğunu Söyledi

elektronikci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,387
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
abd-ted-cruz-bitcoin.jpg



ABD Senatörü Ted Cruz, Fox News sunucusu Sean Hannity ile yaptığı son röportajda Bitcoin (BTC) yanlısı olduğunu söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ABD Teksas Senatörü Ted Cruz, Fox News’in “Hannity” programına katılımı sırasında Bitcoin’in “çok fazla potansiyele” sahip olduğunu söyledi:



“Bakın, bence [Bitcoin] çok fazla potansiyele sahip. Bence bunda büyük bir büyüme görüyoruz.”

Eski başkan adayı, yaklaşan bir enflasyon krizinin insanların Bitcoin’e akın etmesinin “nedeninin bir parçası” olduğunu iddia ediyor:

“Enflasyonu görüyoruz. Kerestenin yükseldiğini, evlerin yükseldiğini, petrolün yükseldiğini, benzinin yükseldiğini, enerjinin yükseldiğini, emtiaların yükseldiğini görüyoruz ve bence insanlar buna karşı bir önlem olarak Bitcoin’e yöneliyorlar.”

Senatörün yorumları, yakın zamanda Bitcoin’i “dolandırıcılık” olarak nitelendiren eski başkan Donald Trump’ın yorumlarına ters düşüyor.

İnsanlara Özgürlük Sunuyor


Cruz’dan önce Sean Hannity ile röportaj yapan Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in sekiz milyar insan için “mülkiyet ve özgürlüğü” temsil ettiğine inanıyor:

“Bitcoin, 8 milyar kişiye mülkiyet hakkı veren teknik bir çözümdür. Elimde 1 milyar dolara sahip olduğum kadar kolayca 100 dolara sahip olabilirim.”

Neden Ethereum yerine Bitcoin’i tercih ettiği sorulduğunda Saylor, birincisinin en eski, en güçlü ve en güvenli kripto para birimi olduğunu söyledi.


 
Üst Alt