Son Konu

Acı cekiyorum...

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
kafayı yedim arkadaşlar bi kız var aynı köylüyüz şehirde yaşıyorz lakin
bn gecen yıl felan arkadaşlar kızlarla aram cok iyiydi günde 56 manita vardı
derhal kızın adı gizem facebooktan ekledi 6 ay önce konustuk felan ben yeniden
öteki manitalar gibi olurdu hepsi takılmalık diye düşünüyordum
sonradan cıkmaya başladık bn ayrılmıştım bi kez takmıyordum hic parmağımda
oynatıyordum gibi bişe ben ayrılmıştım sudan bi sebeb üzerine moralim bozuktu
diye sonradan nedense ayrılınca bana bişe oldu değerini anlamaya başladım ilk kez
hayatımda bu dek delicesine ölürcesine sevdim diye düşünüyorum daha sonra 2
mesajla gönlünü aldım tekrar devam ettık ayrılmadan öncede benım 56 yaşındakii akrabamlara oturmaya geliyrlar oda nurullah abi seni parmağında oynatıyor diyor kıza daha sonra bana gelip bağırıyor kızıyor felan bn yinede toparlamıştım bi şekilde sonra devam ettik aradan 1 ay fln gecti köye gidicekti tatile köyde telefon cekmediği icinde konusamıyordum her gün arıyordum 3 gün sonra hic unutmuyorum gece 349 du aradı ve durduk yere dediki bu sefer beni
üzemiceksin bi daha ağlatamayacaksın bitti istemiyorum bundan böyle seni dedi köyden ilçeye gitmiş ve laf atmışlar ona bana diyor sn beni arayıp sormuyon benim arkadaşlarım bana sahip cıkıyor zannettimki deniyor cok kavga cı biriydim bir zamanlar denıyor diye düşündüm bnde dedimki niye aramadın 1 defa arasaydın gelirdim bitirirdim meseleyi uzattı lafı geveledi acıkcası bi daha üzmene müsade vermıcem dedi kapattı uykum vardı zaten ne oldugunu anlamadım diğer gün sabahtan aradım arama beni bundan böyle istemiyorum beni üzmene izin vermicem sen yokken arkadaşlarım vardı dedi bana bnde delirdim zaten ağzıma ne geldiyse söledim kapattım aradan 5 ay felan gecti bu bayram köyde illaki görücem kafayı yıcem böle twitterdan sevgilim var fln dıyor ama yalan olldugunun düşünüyrm hic bişe yapamamak cok zorlama geliyor köyde köşeye cekip konusayım diyorum son defa yüzüme konussun sevmiyorum desin bişe desin yani 5 aydır icimde tutuyorum 1 lafım var onu diyip 1 tokat atıcam sinirden duramam zaten sonradan 5 gün alkole vericem diye düşünüyrm lakin kızı görünce elim ayağım boşalıyor ne yapcagımı bilmiyorumm yalvarsam hyr derse belli en düşük bi tokat atarım lakin görür görmez dedğim gibi elim ayağım boşalıyor ne oldugnu anlamıyorum ama benım gibi birisine yapılmıcak şey bu birincil defa böyle oluyorum ne yapıcam bilmiyorum

Üst Alt