Son Konu

Acılı Aşk Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Acılı Aşk Sozleri

Kapatıyorum Gozlerimi Karanlığa Doğru Bakıyorum, Seni Goruyorum Karanlıkta, Acıyorum Gozlerimi Birden Kayboluyorsun, İşte O Zaman Ben Gidiyorum Karanlığa Doğru, Sessiz Ve Sensiz

Sakın Uzmesin Seni Karşılıksız Sewgiler Yureğine Sus Dersin, Belki Sozunu DinlerGiden Gitsin Aldırma ,Yangınlarda Soner Sakın Bakma Arkana, Krallar Onde Gider

Sevdan Ne Yalnız Bir Yukseliş Demektir Nede Yıldızlar Gibi Parlayıp SonmektirOlmezliği Duşunmek Bence Boşuna EmektirSevdan Seni Sevip Bir Daha Geri Donmemektir

Cokmudur İnsan Sevgiliye Bir Omur Verse Yaşarken Başında Bulunman Mukaderse Sevgilim Bekliyorum Mezarımda Gozlerinden Bir Damla Yaş Duşerse Guzelliğini Sevmedim Kalbini Sevdim Sen Anlamasan Da

Sen İstediğin Kadar Sakla, Gunduze Sar Biriktirdiğin Geceleri Ben Beni Sevmediğini Guneşten Oğrendim! Ve Sen Benim Seni Sevdiğimi Biri Seni Sevince Anlayacaksın!

Sevgim Sınırsız Ama Anlayabilene, Dostluğum Sonsuz Ama Paylaşabilene, Sen Harikasın Ama Benim Olduğun Surece

Bekle Beni Sevgilim Belki Gelirim Bir Demli Cay Kokusu Gibi İlkbaharda Yağan Ilık Bir Yağmur Gibi Dolarım İcine Delice Esen Bir Ruzgar GibiBir Sonbahar Gunu Yururken Eline Duşerse Bir Yaprak Sakın Bırakma! Benim Elimdir Sakın Unutma

Camların Buharına Seni Cizdim Eriyip Avcuma Dustuler, Defalarca Optum Ama Yinede Hasretini Gideremediler

Aşkımızı Ben Mi Yazdım Senin Gonul Defterine Şimdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra

Bir Gun Sıyrılacağız Olup Bitenlerin ArasındanAnılar Kalacak Anılar Eritecek İcimiziBelki De

Seni Uzaktan Sevmeyi, Bana Bakmadan Gormeyi, Seni Duymadan Dinlemeyi, Gozyaşlarımla Gulmeyi, Kavuşmak İcin Sabretmeyi, Herşeyi Oğrendim Ama Sensiz Olmayı Asla

ßana Okulda 1 Saatin 60 Dakika Olduğunu Oğrettiler, 1 Dakikanın Da 60 Saniye Olduğunu Oğrettiler Ama,Sensiz ßir Dakikanın Sonsuza Dek Surduğunu Oğretmediler Simdi Daha Cok Ozluyorum Seni Bebisim

Oyle Sozler Vardır Ki Her Şeyi Anlatan, Oyle Anlar Vardır Ki Her Zaman Anımsanan, Aldığım Nefes Değil Seni Bana Hatırlatan, Yureğimde Sen Her Zaman Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan

Her Şey Yalan Dolan Bir Sen Haric Seni Duşununce Tum Benliğim Yok Oluyor İşte O Zaman Aşkımın Uğruna Kurduğum Cumleler Bile Devrik Oluyor

Şunu Bil Ki Sevgilim Bir Gun Benim Gozlerimdeki Ateşe Yureğimdeki Aşka Tutulursan Cehennemdeki Ateşten Bile Maruz Kalırsın Ve Sunu Da Bil Ki Bir Gun Gozlerimin Ateşine Kapılacaksın

Sozlerdir Aşkı Anlatan, Gozlerdir Kalbi Kandıran, Kalptir Aşkı Yaşayan, Dudaklar; Romantizmi Yaşatan Dudaklar Sozleri Soyler, Sozler Ayrılık İster, Kalp Bu Sozlere Yıkılır, Gozler Gozyaşı Akıtır

Hakikatın Varlığından, Guneşin Parlaklığından Şuphe Edebilirsin Ama Benim Sevgimden Asla Seni Cok Seviyorum Aşkım

Olmeyi Allaha, Yaşamayı Sana, Ağlamayı Kadere, Gulmeyi Sana, Sevmeyi Kalbime, Sevilmeyi Sana Borcluyum

Yastığımla Uykumu Başbaşa Bıraktı, Sırf Seninle Yalnız Kalabilmek İcin! Bu Da Yetmedi Kendimi De Bir Kenara Bıraktım Şimdi Burda Yalnız Sen Varsın Bitanem

Aşk Aynı Gul Gibidir Rastgele Tutarsan Dikenleri Batar,Yapraklarını Acarsan Duyguları Akar,Tutmasını Bilirsen O Sana Tapar

Senin İcin Ağladım,Senin İcin Ateşe Atıldım ,Acıları Paylaştım;Şunu Bil Ki Dunya Duruna Canım Cıkana Dek Buna Devam EdeceğimSeni Seviyorum

Yanağına Duşen Kar Tanesi Eriyip Dudaklarına İndiğinde Ve O Bir Yudum Serinliği Biriyle Paylaşmak İstediğinde Arkana Don Ben Arkandaki Ruzgarlarda OlacağımBitanesi Gokmenime Seni Seviyorum Aşkım

Kırıyorsa Sozlerim Susarım Bir Daha KonuşmamRahatsız Ediyorsa Varlığım Olurum Karşına CıkmamRahatsız Eden Sevgim İse;Uzgunum Ona Engel Olamam

Hayatta Hic Bir Şeyim Az Olmadı Senin Kadar Ve Hic Bir Şeyi Ozlemedim Seni Ozlediğim Kadar

Korkma Sevgiden Cekme Ellerini Bırak Yaşasın Yureğin Dizgin Yakışmaz Dortnala Bozkırlarda Kısrağın , Hatırla! Gulun Dikeni Olmasa Hic Bu Kadar Sevilirmiydi

Keşke Yalnızlığım Kadar Yanımda Olsaydın, Keşke Yalnızlığımı Benimle Paylaşsaydın, Keşke Senin Adın Yalnızlık Olsaydı Da Ben Hep Yalnız Kalsaydım

Yine Zalim Kış Sabahı Gozlerimde Ve Yine Sadece Sen Varsın Hayallerimin En Ucra Koşelerinde Bileve Bir Gece Ve Bir Gece Daha Ve Sonsuza Dek Yanımda OlsanSarılsam Sana Sımsıkı Doyasıya Ozlesem Seni Gizlice

Birilerine İsmini Soylesem Kaybolup Bitecek Gibisin Boğazımda Duğumsun Yutkunsam Gideceksin Yutkunmasam Olurum

Oyle Zor Ki Duşuncelerimi Soyleyememek,Oyle Zor Ki Gecelerce Uyumadan Hep Seni Duşunmek Ve Oyle Zor Ki Gozlerinin İcine Bakıpta Seni Seviyorum DiyememekGuluşu Yaralım

Sevmek Sesini Duymaktı,Sevmek Gozune Bakmaktı,Sevmek Elini Tutmaktı,Sevmek Seni Yaşamaktı,Asla Unutmamacasına

Yıllar Vardır Nasıl Gectiğini Bilmezdim, Bir Gun Vardır Yaşamın Anlamını Değiştirdi, Bana Dair; Hissetmediğimi, Bilmediğimi Yaşattı, İşte O Anı Senle Yaşadım Senle Sevdim

Aşk Gulmekten Cok Ağlamak, Yaşamaktan Cok Olmek, Gelmekten Cok Gitmektir Ve Aşk Oyle Haindir Ki Nerede İmkansız Varsa Orayı Sever

Yaşamak Ozlemsiz Ozlem Sevgisiz Sevgi Sensiz Olmaz Unutma Ki Sevmek Herzaman Beraber Olmak Deyil Sensizken Bile Seninle Olabilmektir Sen Seviliyorsun

Bir Gun Oleceğimi Biliyorum Beni Gomenlere Soyle Ki, Ellerimi Acmasınlar Cunku Elerimin İcinde Ellerinin Sıcaklığını Gotureceğim

Şimdi Uzak Bir Kenttesin Ya Yağmur Yağıyorsa!! Duşuyor Mu Yureğine Tane Tane? Sen İstiyorsan Gelirim Serilirim Kıyılarına

Aşk Bir Su Damlası Olsaydı Okyanusları, Bir Yaprak Olsaydı Butun Ormanları, Bir Yıldız Olsaydı Tum Kainatı Sana Vermek İsterdim Ama, Sadece Seni Seven Kalbimi Verebiliyorum

Apansız Uyanırsan Gecenin Bir Yerinde Uzun Uzun Dalarsa Gozlerin Karanlığa Bir Sıcaklık Hissedersen Uşuyen Ellerinde Bil Ki Ben O An Seni Duşunuyorum

Ne Guneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında Cok Değil Birtek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!

Butun Resimler Sana Benziyor Hayret Butun Aynalarda Sen Varsın Simdi Sigaramsın Dudaklarımda Biraz Sonra Bir Kağıt Ve Aksam İctiğim İcki Olacaksın

Üst Alt