Son Konu

Ağır Abi Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ağır Abi Mesajları
Ağır Abi Mesajları Kısa

Yalanda olsa sevgin gozlerime bak yeter ben gozlerine bakarak kurşun acılarını unuturum yalanda olsa guzelim

Karanlık gecelerde cıkar ismimiz aleme ağır abidir adımız bilir alem bizi

Dizlerimin ustunde hayatı aşamaktansa goğsum onumde olurum, başım dik hayata meydan okurum kocum

Hayatım senin yolunun ustune cizilmiş gulum sensiz olamam, yoluna cıkarım her seferinde hayalinle yatarım soğuk gecelerimde

Biz ceketimizi omuzumuzda taşıyanlardan değiliz biz aşkımızı kalbimize nasır tutarak sevenlerdeniz

Kurşun acıtmaz canımı sevgilim sozlerin yeter beni vurmaya kimse bukmedi bileğimi sadece sen bukdun bakışlarınla ne bilek kaldı ne de yurek kaldı

Karanlık gecelerde yıldızları izler bu delikanlı, aşk yarası gecmez kalbi olmuş derbeder

Ne sosyete kurbanıyız ne de diskolarda aşk kovalayanlardanız, biz geceleri sokaklarda sevdiğimizi duşunerek haykıran delikanlılarız

Her genc delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, her genc kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz

Hic boşuna ruzgar yapma sonunda olacaksın madara, şekillerini kendine sakla, şaklaban olursun yanımda

Hayat bir futbol gol atmak icin calışırız, oyuncu değişiklikleriyle hayatı tamamlarız Korner ofsayt tac farketmez biz penaltıların adamıyız

alıntı

Üst Alt