B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Ağu 2024 #1 Ağır Abi Mesajları Ağır Abi Mesajları Kısa Yalanda olsa sevgin gozlerime bak yeter ben gozlerine bakarak kurşun acılarını unuturum yalanda olsa guzelim Karanlık gecelerde cıkar ismimiz aleme ağır abidir adımız bilir alem bizi Dizlerimin ustunde hayatı aşamaktansa goğsum onumde olurum, başım dik hayata meydan okurum kocum Hayatım senin yolunun ustune cizilmiş gulum sensiz olamam, yoluna cıkarım her seferinde hayalinle yatarım soğuk gecelerimde Biz ceketimizi omuzumuzda taşıyanlardan değiliz biz aşkımızı kalbimize nasır tutarak sevenlerdeniz Kurşun acıtmaz canımı sevgilim sozlerin yeter beni vurmaya kimse bukmedi bileğimi sadece sen bukdun bakışlarınla ne bilek kaldı ne de yurek kaldı Karanlık gecelerde yıldızları izler bu delikanlı, aşk yarası gecmez kalbi olmuş derbeder Ne sosyete kurbanıyız ne de diskolarda aşk kovalayanlardanız, biz geceleri sokaklarda sevdiğimizi duşunerek haykıran delikanlılarız Her genc delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, her genc kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz Hic boşuna ruzgar yapma sonunda olacaksın madara, şekillerini kendine sakla, şaklaban olursun yanımda Hayat bir futbol gol atmak icin calışırız, oyuncu değişiklikleriyle hayatı tamamlarız Korner ofsayt tac farketmez biz penaltıların adamıyız alıntı
Ağır Abi Mesajları Ağır Abi Mesajları Kısa Yalanda olsa sevgin gozlerime bak yeter ben gozlerine bakarak kurşun acılarını unuturum yalanda olsa guzelim Karanlık gecelerde cıkar ismimiz aleme ağır abidir adımız bilir alem bizi Dizlerimin ustunde hayatı aşamaktansa goğsum onumde olurum, başım dik hayata meydan okurum kocum Hayatım senin yolunun ustune cizilmiş gulum sensiz olamam, yoluna cıkarım her seferinde hayalinle yatarım soğuk gecelerimde Biz ceketimizi omuzumuzda taşıyanlardan değiliz biz aşkımızı kalbimize nasır tutarak sevenlerdeniz Kurşun acıtmaz canımı sevgilim sozlerin yeter beni vurmaya kimse bukmedi bileğimi sadece sen bukdun bakışlarınla ne bilek kaldı ne de yurek kaldı Karanlık gecelerde yıldızları izler bu delikanlı, aşk yarası gecmez kalbi olmuş derbeder Ne sosyete kurbanıyız ne de diskolarda aşk kovalayanlardanız, biz geceleri sokaklarda sevdiğimizi duşunerek haykıran delikanlılarız Her genc delikanlının bir sevgilisi olabilir ama, her genc kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz Hic boşuna ruzgar yapma sonunda olacaksın madara, şekillerini kendine sakla, şaklaban olursun yanımda Hayat bir futbol gol atmak icin calışırız, oyuncu değişiklikleriyle hayatı tamamlarız Korner ofsayt tac farketmez biz penaltıların adamıyız alıntı