Son Konu

Ağır Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ağır Mesajlar Sozler 2019

Paylaşabileceğiniz Anlamlı ve ağır sozler

Besmelesiz sevdin galiba beni…
Carpılmışsın sevgili…
Yureğin bi yana kaymış, şerefin bi yana!

Benden sonra her kiminle olursan ol, seni kastederek “muhteşem bir sevgilim var diyecek Doğrudur diyeceğim, temiz kullandım

Her insan yalan soyleyebilir ama her insan doğruyu soylemek icin yalanlara başvurur senin gibi

Bu kapı gidene bir daha acılmaz Kapatırım o defteri bir daha yazılmaz Kıymetimi bilen bilir, bilmeyenle işim olmaz…

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasında yuzenlerdeniz

Gonul kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar Taşın kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar…!

Paramparca bir yurek Ve yıkılmış bir dağ gormek istemiyorsan Cek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben olmedim

Sana yalan Sevgilerin Sahte Mutlulukları Lazım, benim gibi gercekler Sana Fazla Gelir Bu Dunyada

Birini sevdim Guluşu hoşuma, şerefsizliği zoruma gitti…

Ankara Kalesi gibi ortada bıraktın beni Hani bir gun olurda otobuse binip gelmek istersen yanıma unutma artık butun Ankara aşık bana…

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz,
eğer bir gun bana donmek istersen sevgili yanında iki metre zincir getir cunku bu saatten sonra ancak kapım da KOPEK olursun

insan kendi duygularına soz geciremiyorsa sal gitsin sevdiğine soz geciremiyorsa koyver gitsin hislerine yenik duşuyorsa yok ol gitsin sen zaten bir hicsin

Sana canımı feda etmeye hazırken beni yalanlarınla mutlu ettin şimdi anladımki o yalanlar benim yaşamadığım acılarmış…

ben senin icin herkes gibiymişim ne bir ozelliğim olmuş ne senin icin bir yerim, artık sende benim icin oylesin ama insanlar ile kıyaslamıyorum seni ancak hayvanlarla eş değer olabilirsin

umursamadığım tek umursuzluksun, ben benim hayatımda bir sinekten başka rol alamazsın

onursa onur gurursa gurur hic taklit yapmadım benim aslım budur anlatsam kendimi aklın durur uzasan iyi olur

Kaybedeceğini bile bile neden mucadele ediyorsun dedi, oleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an Bozmadım

Benim soylediğim her soz aldığım nefes gibi gercektir, senin soylediklerin ise gorduğun ruyalar gibi gelip gecici yalandan başka bişi değildir

Ben gecelerimde seni duşunurken sen gecelerinde başkalarını duşundun, ben seni seviyorum derken sen beni sevdiğini sadece sozlerinde soyledin gozlerin ise başkalarındaydı

Üst Alt