Son Konu

Anlamlı Guzel Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Anlamlı Guzel Sozler
Anlamlı Guzel Sevgi Sozleri

♥ Bulutlara yukledim ozlemimi; şimşeklerle caktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla; kucuk melekler gonderdim seni opmeye geldilermi?

♥ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir

♥ Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don yeter ben o ruzgarda olacağım

♥ Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calışyakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır

♥ Guneşin ilk ışıkları gununu aydınlattığında ve icinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni ac yeterBen o tatlı sessizlikte seninleyim!

♥ Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter

♥ Eğer onun icin herşeyi goze alıyorsan, onu her an duşunuyorsan,onun icin ağlıyorsan,o senin icin tekse,o senin icin herşeyden değerliyse,onun bir gulmesi senin icin dunyalar demeksesiz aşıksınız

♥ Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana donerse zaten senindir, sana donmezse zaten hicbir zaman senin olmamıştır

♥ Bir şiir yaz bana icinde alabildiğince mutluluk olsun ayın golgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı soyle ozlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gozleriyle kurulasın

Üst Alt