♥ Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gozunden iki damla yaş suzuluyorsa eğer utancla işte o zaman aşıksın demektir
♥ Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don yeter ben o ruzgarda olacağım
♥ Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calışyakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır
♥ Guneşin ilk ışıkları gununu aydınlattığında ve icinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni ac yeterBen o tatlı sessizlikte seninleyim!
♥ Gok yuzunde bir yıldız sec buyuk ve parlak olsun yanında bir yıldız daha sec buyuk ve parlak olması onemli değil senin yanında olsun yeter
♥ Eğer onun icin herşeyi goze alıyorsan, onu her an duşunuyorsan,onun icin ağlıyorsan,o senin icin tekse,o senin icin herşeyden değerliyse,onun bir gulmesi senin icin dunyalar demeksesiz aşıksınız
♥ Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana donerse zaten senindir, sana donmezse zaten hicbir zaman senin olmamıştır
♥ Bir şiir yaz bana icinde alabildiğince mutluluk olsun ayın golgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı soyle ozlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gozleriyle kurulasın