Bana verdiğin sevgiyle butun dunyam cicek actı Onları hic soldurmadım annem Anneler gunun kutlu olsun
Benim bitanecik tatlı annem, senin cocuğun olduğum icin her zaman gurur duydum Ellerinden operim
Annem senin sevgin dunyamı ısıtan tek guneştir Hic ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Anneler gunun kutlu olsun sevgili annem
Her şeye değer senin sonsuz sevgin Annem annem Seni cok arıyorum Cok ozledim Anneler gunun kutlu olsun biricik meleğim
Sen evimizin kralicesi, başımızın tacısın en aziz varlığımız Anneler gunun kutlu olsun annem
Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtac bir cocuk ruhuyla dururum Cunku sen benim annemsin Beni benden cok tanıyansın, bilensin Bana sarıldığın zaman tum dertlerimi yok edensin Anneler gunun kutlu olsun ey aziz kadın, annem!
Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım seni seviyorum annem annerler gunu kutlu olsun annem
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler gunu kutlu olsun canım annem
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne Anneler gunun kutlu olsun canım annem
Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin Annem olman dunyadaki en buyuk şansım,
iyi ki varsın Anneler gunun kutlu olsun
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor Anneler gunun kutlu olsun
Eğer bana gozlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın Anneler gunun kutlu olsun
Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin Annem olman dunyadaki en buyuk sansım, iyi ki varsın Seni cok seviyorum annem
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne
Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım Seni seviyorum annem
Anneciğim seni ben ciceklerden yemişten ve klasik dortluklerde anlatıldığından daha cok fazla severim, seni cook severim
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece anne derdim Anneler gunun kutlu olsun
Bir gunumde değil her gunumdesin Her gun her saniye benimlesin Her zaman bana destek oldun Sen benim icin cok ozelsin Anneler gunun kutlu olsun
Sevgili anneciğim, bir gun umarım bana gosterdiğin sevgi ve sabrı sana gosterebilme şansım olur Anneler gunun kutlu olsun
Benim icin her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesine Anneler gunun kutlu olsun
Anne seni seviyorum Belki sevgimi her zaman gosteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun Anneler gunun kutlu olsun
Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum anne Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım Umarım senin kadar sevgi dolu olurum
Annelerdir butun cocukları sevindiren Guneş yuzlu annem, ellerinden operim
Gokyuzunden bir yıldız kayar, dilek tutarız Annem gozlerini kapar butun dilekleri benim icindir Ellerinden operim
Kuzey ruzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem Hakkını nasıl oderim Başımı dizlerine koymaya geldim
Anneler gunun kutlu olsun ANNEM! Her zaman soylemesem de seni cok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun
Beni benden cok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM Ellerinden operim
Butun acılar ustume yağınca sen bana acılan şemsiyesin annem Seni cok seviyorum
Annem annem ben sensiz hep eksiğim Yanında olmasam da, sen yine benimlesin
Dun, bugun ve yarındaima seni sevdim, hep seveceğim Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi Anneciğim anneler gunun kutlu olsun
Dunyanın en guzel, en iyi annesi, anneler gunun kutlu olsun
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin Seni cok seviyorum
Anneciğim benim, huznumu sevince donuşturen tek insansın Anneler gunu kutlu olsun bitanem
Dunyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam Anneler gunun kutlu olsun canım annem
Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak icin yaşıyorum Anneler gunun kutlu olsun
Karşılıksız tek sevgi ananın cocuğuna duyduğu sevgidir Ben kendi cocuklarımda senin sevgini buldum Ve seni ne cok sevdiğimi bir daha anladım İyi ki seninle varım annem Ellerinden operim