Son Konu

Arkadaslar kendini naza ceken kiz hakkinda nasil davransam iyi olur acaba???

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Arkadaslar bundan 7 ay önce falan bı kiz okulda gözüme takıldı sonra teneffüs arasında kıza el altından bakmaya başladım sanki kızda bundan çekinmiyor istiyor gibiydi neyse bu 2 ay sürdü sonradan cesaretimi toplayıp gitmeye konuşmaya çalıştım fakat defalarca çekindim sonunda mektep kantininde nasıl olduysa bı gün sabah yalnızca o ve ben kaldık bende gittim yanında konuştum direk kizin yüzüne senle çıkmak istiyorum gibi salakca bı cümle kurmadım tabiii onunla konuşup tanışmak istediğimi kendisinin çok değişik bı tarafının olduğunu ve ilgimi çektiğini söyledim kiz tebessumlu bı sekilde iste ya bak benim erkek arkadasım değil çünkü ben erkeklere güvenmiyorum istemiyorum fln diye bişeyler anlattı ayrıca benle ilgilenen bı hitabe icinde bulundu hemde daha pozitif konuşmak ister gibi neyse ben fazla üzerine gitmedim bıraktım pesini sonradan ne kıza baktım ne konuştum karşıma çıkınca yolumu değiştirdim kafamı çevirdim okul gecesi oldu oda oradaydı sonradan ben yalnız bekliyordum yanıma geldi gülerek niçin yalnız durduğumu falan sordu ben soğuk bı tavırla hiç böylece dedim sonradan dans niye etmiyorsun fln diye sordu bende sevmiyorum dedim ben sormama karşın kendi bişeyler anlattı ben dinlemezden geldim yüzüne de bakmıyorum natürel sonradan gitti bı yere tek basına oturdu yere bakıyor böyle birazcık daha durdu gitti ondan sonrada bakışlarını yakaladım bulunduğum ortamlarda çok kadar geldim hareket ve tavırları çok belirlenmiş fakat ben onu görünce hemen yolumu değiştirip gözümü çeviriyorum oda bunun farkında yaklaşmaya çalışıyor benimde gidip her tarafta konuşmaya çesaretim yok ama kızı seviyorum hoşlanıyorum fakat bana ilk başyazı davranışını unutamıyorum derhal ben bu kıza yaklaşmak icin beraber almak icin ne yapiyim nasıl bir yol izliyim

Üst Alt