Son Konu

Aşk Sevgi Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Aşk Sevgi Mesajları Kısa

Aşk Sevgi Mesajları Sozleri

Takatim kalmadı tut ellerimden hadi huzurum kalmadı sev beni eskisi gibi kuruyor kalbim kuruyor geleceğim hadi gel yeşillendir hayatımı eskisi gibi

Kimse Alamaz Aşkını Kalbimden Kimse Bilemez Sendeki beni, ben bir Senin icin geldim Dunyaya Bir Kalbim icin cektim Derdi kederi Şimdi oLumune Seviyorum Seni Kim Cıkarsa karşıma Tanımam Seviyorum Seni herzaman

Sonbaharı Yaşadım hep hayatımın Sonlarında Kış Ayrı Cekti kalbim ısınmadı Asla, Seni gorunce Hayatım Dondu yaza Şimdi Seviyorum oLum Olsada Seni Sevmek oLumu biLe Severim uğruna

Kalbim Attığı Surece Bu hayatı Seninle paylaşacağım Sevgilim, Sen benden Nefret Edene kadar Adını yazıcağım Yuruduğun Yollara ozaman Belki Anlarsın Sana Olan Sevgimi

Senin icin Beste yaptım Bugun Adı AşığımSenin icin Sadece Aşk bestelerim Aslında her Sozum Sana Bir Beste Seninle ilgili herşey Benim Gozlerimde Aşk perdesi

Butun Hafler Birleşsede Anlatamıyorum icimdeki Aşkı Kalbine, Butun Nesneler Dizilse Onume Cıkmıyor Anlamı Gozumde, Butun Guzellikler RenkLi gelsede Gozume Senin kadar renkli Değil Hic kimse Seviyorum Seni Mertce

Aşkımı Kimseyle payLaşamayacak kadar Gururluyum, Sakın Bana bu Kıskanclık Deme Gulum bendeki Kıskanclık Değil Aşkımın Gururu Seviyorum Seni Erkekce Kimse Bakamaz Sana Baktığım Gozle!

Yarınlarımı Sana yazıyorum Kimse Silemicek Anılarımızı Mutlu Yarınlar bekliyor Bizi haydi Tut Ellerimi, Sadece Sen ve Ben Gidelim yazalım gelecegimizi

Seni bugun gordum yarın icin daha cok ozlem birikti icimde aşkım, seni yarın gorunce daha cok katlanacak ozlemim ve sana olan aşkım bebeğim

Durmadan hayrırıyorum sana olan aşkımı icimdeki dunyaya, durmadan şiirler yazıyorum adına, durmadan seni duşunuyorum sanki seni hayallerimde yaşıyorum ama sen benim icin gercek bir aşksın biliyorum, hayattaki tek gerceğimsin goruyorum

Kimse Bilemez icimdeki Aşkı Senden Başkasına Bakmadı bu Delikanlı, Zamanı Senin icin geciriyorum ve acımıyorum hayatı Senin icin Seviyorum Ve kıskandırıyorum

Durmak yok aşkım herzaman ileri seviyorum seni aşkım ebedi seviyorum seni kimse durduramaz icimdeki deli sevgini

Yuzume bir Sıcaklık Esiyor Seni gorunce, Kalbim yeniden Atıyor Sanki, Aşkı her Defasında tadıyorum Seninle, Yarın Daha cok Sevecegim Seni yarını Bugunden daha cok bekleyeceğim

Ağlayan Gozlerinde Yaş Olsam Sevdiğin şarkıları Soylerken icinde Nefes Olsam, Gulduğunde Mutluluğun Olsam ve Sadece Senin olsam Birtanem Tek Dileğim bu Seninle Olmak hayatı Seninle yaşamak istiyorum Sevgilim benim

Kırmızı Kadar Etkileyici, Siyah kadar Korkutucu, Mavi Kadar Zengin, beyaz kadar Saf ve temizsin Seni Tum renklerinle Seviyorum Aşkım

Bitirdin icimdeki sevgiyi, gomdum icime gozlerimdeki hayalini, şimdi bakarım sensizliğe, baktıkca yanarım kendime ve tukenişime!

Mevsimlerim oldu gozlerin baktığında yaz, baktığında sonbahar Sozlerin oldu kaderim bazen azrailim bazen ise yaşama sebebim

Gozlerinde yaşarım hayatı, renklerim oldun gunlerime doğdun, sen nefesimde bir umut oldun ve her aldığım nefeste seninle yeniden doğdum

O guzel guluşunu hayal ederek teselli ederim sensizliğimi, seni duşundukce zamanı unututum sevgili, sensiz haram olur bana nefes almak, seninle mutluyum sevgili

Her gunume anlam katarsın, sen kalbimde bir ilahsın, bugunlerim ve yarınlarımda sen varsın, ben sana yeminliyim biricik AŞKIM!

Sen benim umudumsun ufuklarımda, sen guneşim oldun karanlık dunyama, bir meleksin huzur bulduğum dunyamda, Seviyorum seni bu can SANA feda!

Ne Sevgi Biter icimde Ne Adın Silinir Kalbimde, Gozlerin Aklımdayken

Seni Gozlerimle Değil kalbimle Sevdim, Seni Sozlerle Değil Hayatıma Değercesine Sevdim Bebeğim

Aşkı kalbime Sormak iStersen herzamanki yerde Bekliyor Olacağım, Aşıklar parkında Sensiz gunlerime Ağlıyorum Ama Bir Gun Sende Aşık olucaksın biliyorum

Aşkı Seninle yaşamak isterim Sadece Bugunlerde Değil yarınlarımdada Seni hayat Etmek iSterim Sevmiyorum Seni Aşığım Sana Bunuda Birgun Anlayacaksın ve şahidim olucaksın

hayatıma Dert değil Seninle huzur katmak istiyorum Hayatıma ayrılıklar değiL Seninle mutluluklar ekmek istiyorum prensesim

imagesasksevgimesajlari5ad93ac34c47d

Üst Alt