Son Konu

Aşk Sozleri Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Kısa Aşk Sozleri

Hayat bir oyunsa bende yonetmenim, istediğime rol istediğime yol veririm

Aklım unut diyor ama kalbim sonsuza kadar seninim diyor

Sevmek kadar sevilmekte bir acının yara bandıdır

Butun aşklar okyanusa benzer, gormesende sonunun olduğunu bilirsin

Gokyuzu guneş olsa sensiz karanlıktayım

Acı cekmek ozgurlukse ozguruz ikimizde

Gulerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın

Herkesin havasını attığı yerde benim ruzgarım eser

Tesaduften doğduk mecburen yaşıyoruz

Kimine Gore Kralım Kimine Gore Yalanım Herkes Rahat Olsun Ben Adamına Gore ADAMIM

Sevmeyi bilmiyorsan taşıma o yureği

Yaşamak buysa ustu kalsın

Seni her ozlediğimde kalbime bir yıldız ciziyorum Seni ne kadar mı ozledim? Artık kalbimde bir gokyuzum var Cunku seni seviyorum

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve duşunuyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken cekiyorum en cok hasretini!!

Yıllardır sevgimin oyle cok muhafızı ve oyle cok duşmanı oldu ki inan ben seninle onları aştım Ve inan ki seni seviyor olmak bile buyuk bir nimet benim icin

Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla, Ben de yazmak isterim adımı defalarca Dudaklarımla dudaklarına

En guzel deniz gidilmemiş olandır,en guzel cocuk daha buyumedi, en guzel gunlerim seninledir ve sana soylemek istediğim en guzel soz daha soylenmemiş olandır: Seni Seviyorum

Bir ilk gibi yaşayacağım icimde,kalan son sevgi parcasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım olsem bile ellerinde

Aşk, imkansız bircok şeyi mumkun kılar

Guzel olan sevgili değildir, sevgili olan guzeldir

Dal ruzgarı affetse bile, dal kırılmış bir kere

Aylar gecsede, yıllar gecsede, bir omur boyle gitsede BeN sEnİ uNuTaMaM

yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz

Ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dunya donmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım Yureğime bir turlu o gitti diyemiyorum

Ben senin beni sevme ihtimalini sevdim

Seni senle yaşamak varken seni sensiz yaşamak gucume gidiyo

Eğer birgun sevdiğin olursa onu kalbine gom

Üst Alt