bilgiliadam
Yeni Üye
Aşk ♥ örneğin, sabahları beraber uyansak, gördüğümüz rüyaları anlatsak birbirimize Sonra sussak gözlerine baksam sadece, kaybolsam kollarında Dudağıma kondurduğun buseyle sarhoş olsam Vakit geçmese daima böyle kalsak ♥ Seni ilk gördüğüm hatıra hatırlıyorum Böylece çocuksu ve tarifi imkansız ''İşte bu'' demiştim o lahza Fazla şey istemiyorum gerçekte Yalnızca yanımda olmanı istiyorum Tüm günü birlikte geçirelim, seni daha fazla sevmek istiyorum Kahkahanın dibine vuralım istiyorum Kahkahalarımızı fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istiyorum Bizi defalarca gülerken yâd etmek istiyorum sadeceBirlikte uyumalıyız mesela Yalnızca sana sarılıp kokunu içime sürüklemek ve seni sevdiğimi kulağına fısıldamak istiyorum Dertlerimizi rahat köşelere hapsetmek, birlikte yeşerttiğimiz umutları hür kılmak istiyorum Sonmu Bekliyorsunuz Bizden? Sonumuz ; İki minik el, iki küçük ayakolacak Ellerini tutup adım atmayı öğreteceğiz ♥ Örneğin ben sana yemek yemek pişirirken arkamdan sessizce yaklaşıp belime sarılabilirsin sıkıca Hiç kızmamHatta puding yaptığımda tencerenin dibini beraber sıyırabiliriz O kıymetli tencere dibini seninle paylaşırım Yemek yerken dudağımın kenarındaki salçayı peçeteyle silebilirsin Utanırım olur ya ama gülümserimEn meşgul anımda hadi bırak film izleyelim diyebilirsin Her şey önemsizleşirÇünkü sen hepsinden daha önemlisinYorgun yatağa girmeni istemem Uyumadan önce sana masaj yapabilirim soğuk ellerimle Daha Sonra sen beni ısıtırsın olmaz mı? Sorunları görmezden geliriz birlikteyken Küçük fakat mutlu bi dünyamız olur Beni istediğin sürece yanında olurum Ve her gece mutlaka beraber uyuruzİstersen Laf veriyorum Sana sarıldığım da kollarının arasında Kolaylık mutluluk aşk sonsuzluk özgür buluyorum Güya bütün dünyanın güzelliklerini kucaklıyorum ♥ Onu o olduğu için seversin Gülümserken de seversin, sinirliyken de Seni sevindirdiğinde de seversin, kırdığında da Yanındayken de seversin, çok uzaktayken de Ellerini tuttuğunda avuç içlerindeki teri seversin Sarıldığında duyduğun huzuru seversin Ona baktığın anda göz göze gelmeyi seversin Sonu sarılmalarla biten kavgaları seversin Kurduğun Onlu hayalleri seversin Giysilerinde kalan deri kokusunu seversin Hatta onu her şeyden çok sevip de bunu kelimelere dökememeyi seversinOnu sevmeyi seversin Her şeyde ondan bir tutam bulmayı, gittiğin her yere onu da yüreğinde götürmeyi seversin Onu kıskanmayı seversin içtiği bir kadeh sudan bile Bir tek gülüşün anlatabiliyo bütün masumiyeti Farklı kentlerin veya aynı şehrin, Ayrı bir apartman dairesinde yaşamamalıyız biz Benzer sofraya oturup, benzer masadan birer tabak kaldırmalıyız seninle Benzer bardaktan su içmeliyiz Senin yaşlandığını izleyen ben olmalıyım, Ve yaşlandıkça saçlarımın beyazladığını birincil ayrım eden de sen Hastalandığımda başıma ıslak havlu koyan sen ol, Hatta son nefesi verirken bile sen tut ellerimden son kez Ömrümüz daima böyle geçsin omuz omuza Yaşlandığında, yaslandığın bastonun olayım örneğin Her gece en tatlı yerinde uykumuzu bölen aynı bebek çığlığı olsun Yüreğimde durduğun gibi avuçlarımda olmalısın, Elimden tutmalısın mesela Parmaklarımı senin parmaklarına kilitlemeliyim, Ve mabedinde seni verdiği için yaradana, Şükreden sadece ben olmalıyım Sadece sana ait olduğum gibi bir tek bana ait olmalısın Soyadını da çocuğunu da sevgisini de taşıyan, Taşıyacak olan da Benim ♥ Hiç ummadığım aniden verdi yaşam seni banaEn karmaşık zamanlarıydı ruhumun ve ölümün eşiğindeydi kalbim her zamanki çocukluğuylaGecelerce birbirimizi hiç görmeden sohbet ettik,anlattım,dinledin;anlattın,dinledim İkimizde yaralıydık,ikimizin de sancısı vardı sol yanına ve fiilen ikimiz de aşık değildik uğruna ağladığımız insanlara ! İhtiyacımız olan ve istediğimiz her şeyi içine alacak küçük ve şirin bi evimiz olsun istiyorum Çiçekli nevresimlerimiz olsun, bambaşka öbür kullanalım örneğin Mutfağımızda minicik bi masa olsun Çocuklarımız olunca daha büyüğünü alırız, şimdilik bize yetsin yeter Böylece büyük masaları sevmem zaten Beraber yemek yapalım Ben soğanları doğrarken gözüm yaşarsın, elinle sil onları Çekil sen, ben doğrarım de, bıçağı eline aldığında parmağın kesilsin minicik Öpeyim de geçsin diyeyim, sen hep yaptığın gibi sevgi batmış gözlerle salla kafanı, evet der gibi Dibi tutsun yemeğin ya da yakalım Sonradan sevdiğimiz pizzalardan söyleyelim Peynirini uzata uzataa yiyelim Ağzımız gözümüz yağ olsun, gülelim birbirimize Dalga geçelim Yastık fırlatayım ben sana Acımadı ama deyip öp beni Toplayalım yediklerimizin çöplerini Yaktığımız yemekten kalan bulaşıkları yıkayayım ben, sen de maç izle Sonradan geleyim yanına, fazla yoruldum diyeyim Masaj yap sen de Sonradan yatayım göbişine Saçlarımla oyna her zamanki gibi Yanağımı okşa, boynumu kaşı Uyuyayım oracıkta böyleceKış günleri kareli battaniyemizin aşağı ışıklar kapalıyken dışarıyı izleyelim örneğin Üşüdükçe sokulayım sana Kokusunu sevdiğin saçlarımı kokla, öp Sıcak çikolata yapmaya mutfağa git O sırada sevdiğimiz parçayı açayım Çok bekletmeden hemen gel yanıma
Bi akşam film izleyelim Darı patlayayım ben sana Filmdekilerin taklidini yapayım, sen gül Sonradan senin gibi güleyim ben de, darı beygir bana Gülerken düşelim koltuktan Daha fazla gülelim Mısır savaşının devamı getirelim Yorulup pes edelim en sonunda Öpücük kondur dudağıma Seni seviyorum diyeyim Sen de söyle Ben daha fazla seviyorum kavgası edelim Gıdıkla beni Saçlarımı karıştır, gıcık et Yanağını ısırayım Köpek de tekrar gülerek Bizden başkaları bilmesin ne anlamda kullandığını ama Köpek demişken, minicik bi köpeğimiz olsun bi de Dolansın etrafımızdaEvi dağıtalım mesela Her yer yeniden olsun Dayanabildiğimiz kadar dayanalım o dağınıklığa İkimizde inatçıyız ya hani, 1 ay falan dayanırız sanırım Sonradan hadi toplayalım bundan böyle diye kızayım, ne kadar dağınıksın sen çocuk diyeyim Burnunu ısırırım! de ve sarıl bana Havaya kaldır, döndür Ayağın takılsın, koltuğa düşelim Yine gülelimBirbirimize sarılmadan uyumayalım Sabah kalktığımda birincil seni göreyim Nefesini hissedeyim Dudakların dudaklarımda olsun Öyle başlayayım güne ara sıra da olsa benden erken kalkıp kahvaltı hazırla mesela Benim sevdiklerim olsun masada Salam, sosis, kızarmış patates, portakal suyuEvimizin her köşesinde fotoğraflarımız olsun Misafirlerimiz gelsin, gitsin Onlar gelecek diye telaşa düşeyim ben, sense beni sakinleştirip destek et Bizden bahsetsinler Her gelen nazar boncuğu getirsin örneğin Origamiden yapıp tavana astığımız kuşlara takalım onları Ne bize, ne evimize, ne mutluluğumuza, saadetimize ne de evimize nazar değsinTartıştığımız tek konu kimin daha çok sevdiği olsunÇocuğumuz olsun iki tane İkiz Müneccim böylece demişti Kız olsun ikisi de ya da erkek Dinç olsun yeter derler ya, tıpkı böylece Onlara oda hazırlayalım beraber Boyasını biz yapalım odanın Ben doğuma girdiğimde sen de ol yanımda Kameraya çek Çocuklarımızın sesini duyduğunda sevinçten bayıl oracıkta Adlarını beraber koyalım bu miniklerin Gece ağladıklarında beraber uyutalım Ben halsiz olurum heralde, sen sallarsın ayağında onları Daha Sonra ben kazanç bakarım size, sen de onlar da uyumuş olursunuz Fotoğrafınızı çekerim, sabahtan sana gösterip gülerim Sen de görürsün sen de gülerek Büyüsün onlar Okula başlasın Ödevlerinde takviye edelim Ben yorgunum diyip mızıkçılık yap Ben de oflaya puflaya peki diyeyim, sonradan dayanamayıp gel yanıma, takviye et Okul faslı da bitsin Evlensin onlar Yaşlandığımızı ayrım edelim Onca seneyi mutlu anılarla geride bıraktığımızın farkına varıp ağlayayım ben Ama hüzünden yok Mutluluktan Eski günleri yâd edelim Torunlarımız olsun Koşa koşa gelsinler yanımıza, sizi fazla seviyoruz diyip sarılsınlar boynumuzaGeleneksel aile yemeklerimiz olsun Senede bir gün toplansın bütün aile Mutluluğumuzu, sevincimizi, üzüntümüzü paylaşalım o masalardaMaçlara gidelim seninle Küfürler edelim, tezahürat yapalım Rakı içelim Sahile inelim Ben koşayım sen yakala Çimlere uzanıp bulutları seyredelim Onlara olan hayranlığımı hatırlayayım Pamuk şeker yiyelim Salıncakta sallanalım Beraber tatile çıkalım Alışverişe gidelim Gezelim gönlümüzce Arkadaşlarımızla süre geçirelim İşlerimizin yoğun olduğu zamanlar çok vakit geçiremesek de aynı yatağa yatıp, sarılalım; o günü telafi edelim Yaşlıları ziyaret edelim Ben kitap okuyayım sen dizimde uyu Sevdiğimiz müziklerle dans edelim Konserlere gidelim Tiyatroya, sinemayaKavga etsek bile küskün yatmayalım Birbirimizi ilk günkü gibi fazla sevelim ♥