Son Konu

ayrıldı :(:(:(

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2 gün bana soğuk davrandı ben anladım bişey olcanı zaten neden uzaksın bana falan dedim istanbuldaki kuzenlerı bunlarda kalıyolar kuzenlerı gelmeden böyle bişey yoktu çok iyiydik ama onlar gelince kararı pat diye değişti aradım dinledi ben konustum baya bi dedi bana ilerde olmicak ailem istemıcek annemı tanıyorum falan dedi bende dedim yarını yaşamadan ileriyi dikkate almak olmaz dedim bizde daha ne varki dedim bizden fena daha neler var dedim cümbür cemaat kolaymı evlenıyo sanıyosun dedm halimize şükredelim dedim bunun babası astsubay oldugundan annesi dışardan biriyle evlendırmem diyo bende dedim su lahza yaşın 17 böyle düşünmeleri sıradan onların gözünde küçüksün hala dedim lakin yaşın birazcık ilerlediğinde kararını sen verıceksin dedim sen evlenıceksın onlar değil dedim onlarda senın kararına hürmet duycaklar dedim bilmiyorum neden böyle oldu kuzenlerının dolduruşunamı geliyo anlamadım onlar gelince ayrıldı fakat sevmeye devam edicem 10 senede böyle olsa böyle olcak çnkü ayrılmak istediğinde aradıgımda ağladı yarı onu zorlayan bişey vardı yani can atarak değildi ölürüm onsuz ben bırakmam lakin anında bu ilişkiyi hemen pes etmıcem takviye edin lütfen arkadaşlar

Üst Alt