Son Konu

Babalar Günü Sözleri

nicebayan

Yeni Üye
Tepkime
2
Web
nicebayan.com
Credits
-1
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Babalar Günü Sözleri

Üstüne sabır tohumları ekip, sevgi ile suladığın biricik gülünün bilmeni istediği bir şey var Babacığım seni fazla seviyorum
Sen güçlü bir çınarsın Sana yaslandığım vakit sanki dünyayı fethedebilirim Gücüme kuvvet katan kahraman çınarım babalar günün kutlu olsun
ilk adımlarımı atarken tuttuğum o dinç eller yaşım kaç olursa olsun hiç bırakmasın beni seni seviyorum babacığım
Hayatın anlamını, zorluklarını ve bütün güzelliklerini bana öğreten adam benim biricik babam Babalar günün kutlu olsun
Dünyanın en yakışıklı erkeği babalar günün kutlu olsun…
Evimizin direği, hayallerimdeki tek kahraman baba sevgisini fazlasıyla tattırdığın bu kalp senin sevginle dolup taşıyor babalar günün kutlu olsun babacığım…
Sahip olduğum en iyi arkadaş babalar günün kutlu olsun
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Biricik babamsın Seni fazla seviyorum
Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar günün kutlu olsun
Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz Bil ancak seni hergün daha çok seviyoruz Varlığınla gurur duyuyoruz Sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en hoş kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor veya sevgim coşuyor Babalar günü kutlu olsun

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım Babalar günün kutlu olsun
Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana değer elde etmek için yaşıyorum Babalar günün kutlu olsun *

Üst Alt