Son Konu

Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel'in vasiyeti ortaya çıktı! Annesinden ayrı kalmak istemedi...

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
turk_sinemasinin_kucuk_hanimefendisi_belgin_dorukun_oglu_aydin_birsel_yasamini_kaybetti_1639477699_0323.jpg

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel, evvelki gün Bursa'da yaşadığı binada meyyit olarak bulundu. Birsel'in cenazesi bugün defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.



Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel, geçtiğimiz gün Bursa'da yaşadığı apartmanın önünde hayatını kaybetmişti. Acı haber toplumsal medyada yankı uyandırırken Birsel'in cenazesi defnedilmek üzere Bursa'dan İstanbul'a getirildi.



Birsel'in cenazesi yakın arkadaşı Semih Dalan tarafından teslim alındı. Dalan gazetecilere 40 yıllık arkadaşını kaybetmenin ıstırabını yaşadığını söyleyerek "Ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yarın cenazesi yetişirse öğlen vaktinde kılınan namazın akabinde Zincirlikuyu Mezarlığı'nda annesinin mezarlığının üstüne defnedilecek. Vasiyeti vardı. 15 gün evvel annesinin mezarını ziyaret etmişti. Oradan çıktıktan sonra konuştuk ve annesinin mezarının dağıldığını, bakımsız kaldığını söyledi. Bana da 'En kısa müddette mezarlığını tekrardan yapalım' demişti. Sonrasında da 'Ben annemin mezarlığına gömülmek istiyorum.' dedi. Biz de vasiyetini yerine getireceğiz." formunda konuştu.



NE OLMUŞTU?

Bir periyodun unutulmaz oyuncularından Belgin Doruk ile direktör ve senarist Özdemir Birsel'in oğlu Aydın Birsel, Bursa'da yaşadığı binada hayatını kaybetti. Birsel'in apartmanın içerisindeki holde hareketsiz bir biçimde yattığını gören vatandaşlar çabucak sıhhat gruplarını aradı. Olay yerine gelen sıhhat takımları Birsel'in hayatını kaybettiğini tespit etti. 



Takımların yaptığı incelemelerde; Birsel, sabah 09.00 sıralarında sitenin önünde düşerek ağzından ve burnundan yaralandı. Apar topar 112 Acil Servis Çizgisini arayarak yardım istedi. Fakat sıhhat gruplarıyla hastaneye gitmek istemeyen 54 yaşındaki Birsel'in burnuna pansuman yapıldı.



Daha sonra Mudanya'ya gitmek için taksi çağıran Birsel'in burnu tekrar kanamaya başlayınca şoföre yüzünü yıkayıp geleceğini söyleyerek konutuna çıktı. Lakin kapının önünde kötüleşen Birsel, hayatını kaybetti.




 
Üst Alt