D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Tem 2024 #1 Bit Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gram margarin yahut tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı (sarısı üzerine) 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke (ben elma sirkesi kullandım) Yarım paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un Üzerine; Çörek otu, susam Bit Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeyi bir kaba alıp karıştırıyoruz. Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz. Hamurdan modüller koparıp form veriyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Bit Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Bit Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gram margarin yahut tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı (sarısı üzerine) 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke (ben elma sirkesi kullandım) Yarım paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un Üzerine; Çörek otu, susam Bit Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm malzemeyi bir kaba alıp karıştırıyoruz. Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz. Hamurdan modüller koparıp form veriyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz. Bit Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı