Son Konu

Bomba Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Bomba Sozler
Bomba Sozler 2019

* Aslında insan iki şeyi unutamaz; sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu İki şeyi de asla saklayamaz: sarhoşluğu ve aşık olduğunu

* Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hic aklından cıkmayanı seveceksin

* Ben gidiyorum dediğimde gitme diyen birini değil Ben de geliyorum yalnız gidemezsin diyen birini istiyorum

* Fazla 100 verdiysem kendini bişey sanma, 98'ini geri alırım, 2'lersin

* Bana akıl vermeden once geri kalan aklının sana yetip yetmediğini hesapla

* Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cıkacaksa yaprakları hic bitmesin

* Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdigim tatlı kazandibidir

* Ben seni mi sevmişim sana mı yanmışım sana mı inanmışım sana mı aldanmış kanmışım ben ne kadar aptalmışım

* Ya sen gidipte uzaklara bensizliğe alışırsan Ya sen sevgilim ummadığım kadar beni cabuk unutursan

* Git zaten bana bir elvedayı cok gorenin arkasından dur diyemem

* Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak

* Bir destan yazar gibi durmadan gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice

* Yalnızlık ALLAHa mahsus, her canlı bir eş arar TAŞIN kalbi yok ama onu bile yosun sarar

* Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman icin canını yak Cunku kimsenin canı yanmadıkca sana gercek yuzunu gostermez

* Gercek buysa yaşıyorsak, kader varda biz yazıyorsak, ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır omur boyu seversin

* Yok, bu kez bakmayacağım, rahat ol sarılmayacağım da ama ne olur cevabını soyle ve git seni kadar dayanıklı olamayacağım icin git

* Gunlerim ağlak sabrın sonu selamete varsada faydası yok

* Bu gece yine uyuyamadım ya da oyle sandım ruyalarıma da gelmiyorsun artık Hayalmi, hayatmı, yanıldım

* Bu kader seni benden aldı, seni benden caldı bir kere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara

* Herşey biter, su taşı, guneş suyu, zaman guneşi, aşk zamanı, soz aşkı, ben sozu

alıntı

Üst Alt