G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Kas 2023 #1 Brokoli Çorbası Tanımı İçin Malzemeler ️1 kol brokoli ️Küçük bir havucun yarısı ️2 parmak kalınlığında patates ️1 diş sarımsak ️Küçük bir modül soğan ️1 çay bardağına yakın su ️Zeytinyağı Brokoli Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün gereçleri 1 çay bardağı suda haşlıyoruz. Ben kıvamı tam çorba sıvılığında olsun istemediğim için suyu az kullanıyorum.Siz dilerseniz daha fazla kullanabilirsiniz. Haşlanan zerzevatları blender ile eziyoruz ve içerisine zeytinyağı damlatıyoruz. Ben yanına bir yemek kaşığı kadar konutta yaptığım yoğurdu da yedirdim. Brokoli Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Brokoli Çorbası Tanımı İçin Malzemeler ️1 kol brokoli ️Küçük bir havucun yarısı ️2 parmak kalınlığında patates ️1 diş sarımsak ️Küçük bir modül soğan ️1 çay bardağına yakın su ️Zeytinyağı Brokoli Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün gereçleri 1 çay bardağı suda haşlıyoruz. Ben kıvamı tam çorba sıvılığında olsun istemediğim için suyu az kullanıyorum.Siz dilerseniz daha fazla kullanabilirsiniz. Haşlanan zerzevatları blender ile eziyoruz ve içerisine zeytinyağı damlatıyoruz. Ben yanına bir yemek kaşığı kadar konutta yaptığım yoğurdu da yedirdim. Brokoli Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı