bilgiliadam
Yeni Üye
Cekici mesajlar kısa
Cekici sozler facebook
Seni Gorduğum An Nefesim kesildi Dikkatim Dağıldı Bende Artık Bir Sen vardın Aşkım!
Seninleyken Zaman gecmesin Diye dua ediyorum o an Sadece Seni yaşamak istiyorum
Gozlerin Gozlerime baktığında anlıyorum hayatı ve hayatın renklerini
Sensiz Olmak benim icin yok oluştur birtanem ALLAH ın verdiği bu canı azrailden Sonra Bir Sen Alırsın Bunu Unutma
Cektiğim acıların sonu seninle mutluluk olucaksa butun acıları yeniden cekerim bebeğim
Aşk Nefesinle Dilin ustundeki Bir kelime Değil Kalbinde Ve Damarlarında Dolaşan Bir Hastalıktır
Nezaman Aşık Olursan Ozaman Dert kederi Bilirsin Aşk Acısı Cekersin
Sen bir bebeğin guluşu bir kuşun otuşu bir denizin sahile vuran dalgası gibi doğal ustu afetsin benim icin aşkım
Seni okadar cok Seviyorumki Canımın icindeki can Sığmaz Oldu Dunyama
Benide Al Sen nerdeysen birtanem Nefes Almak bana Sensiz Yasak
Senin icin ben yaşarken olmeyi goze almışım olsemde artık koymaz bana bebeğim ben sana aşığım!
Bir Sen varsın hayatımda Birde hayatın var bende Seviyorum Seni Bebeğim
Yaşamak Buysa Seninle Olsun oLuceksem Sensiz oLeyim Sen mutlu oLki Ben rahat Olayım
Bu halini Sevdim Gitme Kal Birtanem Camurlar Cirkefler icindeyim
Guzelliğinle herkezi bağlasanda Kendine ben Gozlerine bağladım bakamıyorum dunyaya
Yarınlarımdaki Sabahım gecelerimdeki Ay'ımsın biriciğim
Seninle Hayata karşı durmak istiyorum hayata meydan okumak seninle guzel
Gozlerindeki bir damla yaş olsaydım dudaklarında kalmak icin butun gucumu sarf ederdim
Yalıyorsam Sebebi Sen oLuceksem Yine Sebebi Sensin
Cekici sozler facebook
Seni Gorduğum An Nefesim kesildi Dikkatim Dağıldı Bende Artık Bir Sen vardın Aşkım!
Seninleyken Zaman gecmesin Diye dua ediyorum o an Sadece Seni yaşamak istiyorum
Gozlerin Gozlerime baktığında anlıyorum hayatı ve hayatın renklerini
Sensiz Olmak benim icin yok oluştur birtanem ALLAH ın verdiği bu canı azrailden Sonra Bir Sen Alırsın Bunu Unutma
Cektiğim acıların sonu seninle mutluluk olucaksa butun acıları yeniden cekerim bebeğim
Aşk Nefesinle Dilin ustundeki Bir kelime Değil Kalbinde Ve Damarlarında Dolaşan Bir Hastalıktır
Nezaman Aşık Olursan Ozaman Dert kederi Bilirsin Aşk Acısı Cekersin
Sen bir bebeğin guluşu bir kuşun otuşu bir denizin sahile vuran dalgası gibi doğal ustu afetsin benim icin aşkım
Seni okadar cok Seviyorumki Canımın icindeki can Sığmaz Oldu Dunyama
Benide Al Sen nerdeysen birtanem Nefes Almak bana Sensiz Yasak
Senin icin ben yaşarken olmeyi goze almışım olsemde artık koymaz bana bebeğim ben sana aşığım!
Bir Sen varsın hayatımda Birde hayatın var bende Seviyorum Seni Bebeğim
Yaşamak Buysa Seninle Olsun oLuceksem Sensiz oLeyim Sen mutlu oLki Ben rahat Olayım
Bu halini Sevdim Gitme Kal Birtanem Camurlar Cirkefler icindeyim
Guzelliğinle herkezi bağlasanda Kendine ben Gozlerine bağladım bakamıyorum dunyaya
Yarınlarımdaki Sabahım gecelerimdeki Ay'ımsın biriciğim
Seninle Hayata karşı durmak istiyorum hayata meydan okumak seninle guzel
Gozlerindeki bir damla yaş olsaydım dudaklarında kalmak icin butun gucumu sarf ederdim
Yalıyorsam Sebebi Sen oLuceksem Yine Sebebi Sensin