bilgiliadam
Yeni Üye
Ceyhun Yılmaz Sözleri ceyhun yılmaz sözleri ceyhun yılmaz sözleri facebook doğum günü şiiri kısa kısa Ceyhun Yılmaz'ın söylediği her bir söz şiir tadında tümü birbirinden güzel ve manalı ceyhunyilmazsozleri5c556cf59c692alt 1549102320 1549102320 ceyhunyilmazsozleri5c556cf5d284dceyhunyilmazsozleri5c556cf5d284d ceyhunyilmazsozleri5c556cf5d284d Uykusuzluğumun sebebi gözlerin Birde gülüşündeki tek gamze Gözlerimi kapatınca karanlık Açtığımda yüzüm zarar görmüş Geçmezmiş bazı yaralar Derinmiş kederleri severken ölenlerin Ölmeden unutmam gerekli o süre seni dedim Hatırından Çıkmak vefat etmek kimseye söyleyemedim Bu hayattane önemi var ama? ve ne lüzum var oysa? zaten gideceksem? sen niye bırakıp gittin önceden? beraber kalkardık Gözüm senden başkasını görmüyordu Artık senden başka herkesi görüyorum Çok mutluyum her gün başka renk, lakin ben siyahbeyaz ‘seni özlüyorum’ Yağmur; Kirpiklerimde ve hatta göz bebeklerimde Islatabilir bu yağmurlar beni istediği değinfakat Sensiz ıslanmaz oysa yüreğim Her sabahYokluğunun kulakları sağır eden sessizliği uyandırıyor beniOysa ben ses’e uyanmam Saçlarından ödünç ver Dört bahar geçti Çiçek kokusu öpmedim Fazla oldu mutluluktan vazgeçeli Gülüşünden ver ömrümden al Her ayrılığın tokat gibi…Şamardan anlamaz bu kalp Kaç kez öldüm hatırlamıyorum bile Yalnızlık beni sallayamaz, düşer kalkarım, tekrar koşarım Böylece sensizlikle falanYıkılmam ki ben… Uyanınca sen aklıma geldiğinde kendimi gülümserken yakaladım ve anladım damarlarımda adın aşkın bütün karşılığı artık Bu yaşadığım korkutmasın seni, çekinme unutma ancak incinmek sözcüğü benim sözlüğümde de var Senin güneşin beni ısıtırken yağmurundan ıslanmayı göze alıyorum ben, ya sen Sensiz uyanmamak için Bu gece de uyunmadı… Ben ne kadar sevdiysem pek gittin, gitmediğin zamanlarda bile, her zaman gidecekmiş gibi durdun yanımda, Ben seni sana ölecek değin sevdim diye, sen daima öldürdün beni, Her bakışında başka bir el sallama, Bütün sevmek isterken seni, taksi çağırdın,’Gitme’ deyişimi ne sen duydun, ne de taksici