Cicek uzerine yazılan guzel yazılar arıyorsanız sayfamızdaki birbirinden guzel yazıları mutlaka okumalısınızSizde sevdikleirnize cicek gonderirken uzerine bu guzel sozlerden beğendiğiniz bir sozu yazabilirsiniz
images2019cicekmesajlari5ad91612a6345
Benimle olan birlikteliğinin gonderdiğim cicekler kadar renkli gecmesi dileğiyle…
Sana gonderdiğim cicekler guzelliğinin karşısında solmazlar umarım
Hayatımdaki varlığın icin teşekkurler Seni seviyorum
Seni ne cok sevdiğimi ciceklere sor cunku onlara fısıldadım aşkımızı…
Gozlerin gozlerimde,aşkın icimde,ruhun bedenimde olduğu surece seni seveceğim
Seni denizdeki kumlar,gokteki yıldızlar,okyanustaki sulardan daha cok seviyorum
Hayat seninle guzelSeni seviyorum
Denizim değil dalgam olurmusun?Ateşim değil kulum olurmusun?İlk sevdiğim değilsin affet son sevdiğim olurmusun?
Doğum gununun sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle Doğum gunun kutlu olsun anneciğim
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen, herhalde sadece “Anne derdim Anneler gunun kutlu olsun anneciğim!
Benim icin herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesine Anneler gunun kutlu olsun
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde sevgim coşuyor Anneler gunun kutlu olsun
Yureğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin cok teşekkurler anneciğim Anneler gunun kutlu olsun!
Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin Annem olman dunyadaki en buyuk şansım, iyi ki varsın Anneler gunun kutlu olsun
Sevgili anneciğim, bir gun umarım bana gosterdiğin sevgi ve sabrı sana gosterebilme şansım olur Anneler gunun kutlu olsun!
Ozlem dolu bir bulut gonderiyorum sana olan sevgimi sağanak halinde uzerine yağdırsın diye Anneler gunun kutlu olsun anneciğim
Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım Seni seviyorum annem
Anneciğim, galiba kimse sevmeyecek beni, senin sevdiğin kadar Anneler gunun kutlu olsun
Annem, hayatta en cok sevdiğim, ağlarken ismini sayıkladığım ve her aklıma geldiğinde ağlamak istediğim Anneler gunun kutlu olsun anneciğim
Butun dertleri bir kambur gibi sırtında taşıyan annemin anneler gununu kutluyorum
Hayatını cocuklarına ve ailesine adayan bir tanecik annemiz, anneler gunun kutlu olsun
Bir melek var yuzunde, sen her zaman bir cicek, sen bir melek Anneler gunun kutlu olsun anneciğim
Yeryuzunde senden başka karşılıksız seven olmadı beni ve hicbir zaman da olmayacak İyi ki varsın, anneler gunun kutlu olsun anneciğim
Huznumu sevince boğan senin yuzundu her zaman Anneler gunun kutlu olsun anneciğim
Gozlerim ufukta şafak beklerim, sen varsın canımda Anneler gunun kutlu olsun anneciğim
Bu zorlu hayat yolunda beni onume cıkan tum dikenlerden koruyan canım annem, anneler gunun kutlu olsun
Dunyada hicbir sevgi yoktur ki anne sevgisinin yerini tutsun, anneler gunun kutlu olsun anneciğim
Dunyada eşi bulunamayacak tek varlıktır anne Sen de benim biricik annemsin, iyi varsın Anneler gunun kutlu olsun
Cocuğu beşiğinde sallayan anne, hukumeti yonetenlerden cok daha onemli bir iş yapar Emeklerini odeyemem anne Anneler gunun kutlu olsun
Bir eliyle beşiği bir eliyle dunyayı sallayan tum annelerin anneler gunu kutlu olsun!
Başarısızlık ve felaketlere rağmen hayata karşı guvenlerini sonuna kadar saklayabilen iyimser insanlar, daha cok iyi bir anne tarafından buyutulmuş olanlardır Boyle annelerin anneler gunu kutlu olsun