bilgiliadam
Yeni Üye
2019 Cok Komik Espiriler
Komik Espiriler 2019
Senin koluna ruzgar işlemez Neden ? Saatinde YelKovan var o yuzden !
Başkalarının seni ezmesine izin verme ehliyet al, sen onları ez
Yuksek okul mezunuyum Yaaa hangi Yuksek Okul ? Ali Paşa İlkokulu Hani Yuksekokuldu ? Evet Yuksekokul ! Tam 6 katlı !!
Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin
Benim icin hayatta 8 onemli şey vardır: Pamuk prenses ve yedi cuceler
Adamın birinin kafasına radyo duşmuş olmemiş niye? Radyoda hafif muzik calıyormuş
En acı on nedir ? Biberon !!!!!
Susar mısın! Susarım,su getir!
Paranın ne onemi var Muhim olan miktarı
Gulu seven dikenine katlanır, kaktus sevenin vay haline
Yangın dolabını acmışlar ne olmuş ? Yang cok kızmış !!!!!
Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migrosa Hahaha
Hakkımızı arıyoruz (Hakkının arkadaşları)
Bir adam duşmuş,karısı gercek!
Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış
Askim seni seviyorum! ama parayı daha cok lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktarı
Aile kabristanıdırDamsız girilmez
DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim
Dolar yine fırlamış O ne fırlamadır siz bilemezsiniz
Kim demiş kırmızı ışıkta gecilmez diye? rahmetli gecerdi
Ekonomi kilitlendi RESETleyelim lutfen
Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur
Gecenlerde bitkisel hayata girdim maksat yesillik olsun
Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark
Sen elimden tutunca, deniz basardi icimi Sen elimden tutunca, yuregim yesil yosunlara takilip gunlerce dip akintilarinin pesisira gitmek isterdim
Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yonunu ruzgara don yeter Cunku ben o ruzgardayim
Ben seni dun sevmedim, cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek Ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek
Ask bir elma sekeridir Sekeri yersin sapi kalir
Ruyalarini gul yapraklariyla yatagini papatyalarla susledim, uzerini sevgiyle ortup tum kabuslari aldim ki en guzel ruyalari sen goresin
Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem
Gul bahcesinde gecsede omrum, inan ustune gul koklamam gulum , seni koklamak olsada olum, ugrunda olmeye deger gulum
Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu şehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gozlerinin daldigi yerdeyim
Guller hep ellerinde acsin,ama dikenleri batmasinsevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasinmutluluk hep yuregine dolsun,ama beni unutturmasin
Komik Espiriler 2019
Senin koluna ruzgar işlemez Neden ? Saatinde YelKovan var o yuzden !
Başkalarının seni ezmesine izin verme ehliyet al, sen onları ez
Yuksek okul mezunuyum Yaaa hangi Yuksek Okul ? Ali Paşa İlkokulu Hani Yuksekokuldu ? Evet Yuksekokul ! Tam 6 katlı !!
Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin
Benim icin hayatta 8 onemli şey vardır: Pamuk prenses ve yedi cuceler
Adamın birinin kafasına radyo duşmuş olmemiş niye? Radyoda hafif muzik calıyormuş
En acı on nedir ? Biberon !!!!!
Susar mısın! Susarım,su getir!
Paranın ne onemi var Muhim olan miktarı
Gulu seven dikenine katlanır, kaktus sevenin vay haline
Yangın dolabını acmışlar ne olmuş ? Yang cok kızmış !!!!!
Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migrosa Hahaha
Hakkımızı arıyoruz (Hakkının arkadaşları)
Bir adam duşmuş,karısı gercek!
Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış
Askim seni seviyorum! ama parayı daha cok lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktarı
Aile kabristanıdırDamsız girilmez
DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim
Dolar yine fırlamış O ne fırlamadır siz bilemezsiniz
Kim demiş kırmızı ışıkta gecilmez diye? rahmetli gecerdi
Ekonomi kilitlendi RESETleyelim lutfen
Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur
Gecenlerde bitkisel hayata girdim maksat yesillik olsun
Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark
Sen elimden tutunca, deniz basardi icimi Sen elimden tutunca, yuregim yesil yosunlara takilip gunlerce dip akintilarinin pesisira gitmek isterdim
Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yonunu ruzgara don yeter Cunku ben o ruzgardayim
Ben seni dun sevmedim, cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek Ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek
Ask bir elma sekeridir Sekeri yersin sapi kalir
Ruyalarini gul yapraklariyla yatagini papatyalarla susledim, uzerini sevgiyle ortup tum kabuslari aldim ki en guzel ruyalari sen goresin
Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem
Gul bahcesinde gecsede omrum, inan ustune gul koklamam gulum , seni koklamak olsada olum, ugrunda olmeye deger gulum
Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu şehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gozlerinin daldigi yerdeyim
Guller hep ellerinde acsin,ama dikenleri batmasinsevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasinmutluluk hep yuregine dolsun,ama beni unutturmasin