N nicebayan Yeni Üye Katılım 24 Ara 2016 Mesajlar 378,708 Tepkime 2 Puanları 38 Yaş 36 Web nicebayan.com Credits -1 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Tem 2024 #1 Gülünç hacivat ve karagöz oyunları Sayfamızda komik Hacivat ve Karagöz diyalogları bulabilirsinizFarklı diyalogları sizler için altında paylaşacağız mutlaka okuyun keyif alacaksınız Hacivat Karagöz Oyunu (Karagöz Okumaya İkna Oluyor) HACİVAT – Hoş geldin Karagöz ’üm, arkadaşım KARAGÖZ – Hoş bulduk, Hacı Cavcav adaşım HACİVAT –Yahu Karagöz ’üm biz seninle adaş mıyız? KARAGÖZ – Ben nereden bileyim neyiz, adaş mıyız, dadaş mıyız? HACİVAT – Karagöz ’üm benzer ismi taşıyanlara adaş, Erzurumlulara dadaş denir KARAGÖZ – Onları bilmem ama peynir ekmekle karpuz çok hoş yenir HACİVAT – Karagöz ’üm yemeğe olan düşkünlüğün okumaya da olsa her şeyi bilirdin KARAGÖZ – Sen de şunu bilseydin keşke Hacı Cavcav “Aç ayı okumaz HACİVAT – Dostum o sözün doğrusu “Aç ayı oynamaz olacaktı KARAGÖZ – Sen karpuzu ver ayıya, bak nasıl oynuyor görürsün HACİVAT –Karagöz ’üm sana okumanın faydalarından söz etmek istiyorum KARAGÖZ – Sen karpuzdan bahset daha iyi, okuyunca karnımız mı doyacak sözde? HACİVAT – Karagöz ’üm yemeye içmeye olduğu değin okumaya da ihtiyacımız var KARAGÖZ – Okursam, bana karpuzlu peynirli bir sofra kuracak mısın Hacı Cavcav? HACİVAT – Karagöz ’üm okursan daha iyi düşünürsün KARAGÖZ – bir de hoş yemek görür görmez üşüşürsün HACİVAT – Karagöz ’üm okursan daha hoş cümleler kurarsın KARAGÖZ – Leblebiden fazla yeme, fazla tez susarsın HACİVAT – Böylece deme Karagöz ’üm ara sıra bilgiye de susarsın KARAGÖZ – Tazesinden vazgeçme sakın, bayat yersen kusarsın HACİVAT – Karagöz ’üm okuma zihni açar, sıkıntıdan kurtarır KARAGÖZ – Hacı Cavcav, lahmacun koku saçar, gözümü parlatır HACİVAT – Karagöz ’üm okursan konuşman gelişir KARAGÖZ – Limon görür görmez senin de yüzünün şekli değişir HACİVAT – Karagöz ’üm okursan bilgin ve görgün artar KARAGÖZ – Parasını ödersen eğer manav da karpuzları tartar HACİVAT – Fazla okumak, hayattaki başarımızı yükseltir KARAGÖZ – Kahvaltıya katılman da sofradaki kaşarımızı eksiltir HACİVAT – Karagöz ’üm okumak düşünceleri olgunlaştırır KARAGÖZ – Halı, kilim dokumak da keseyi dolgunlaştırır HACİVAT – Karagöz ’üm ben kitabı satır satır süzerim KARAGÖZ – Hacı Cavcav bende sıkılınca mahalleyi gezerim HACİVAT – Karagöz ’üm kitapçıya gidip kendime yeni kitaplar alacağım KARAGÖZ – Ben de zıpkınla balık avlamak için derinlere dalacağım HACİVAT – Kitap anlayışımızı ve konuşmamızı kuvvetlendirir KARAGÖZ – Izgaradan damlayan yağlar da mangalı alevlendirir HACİVAT – Kitap okuma sözcük hazinemizi zenginleştirir KARAGÖZ – Tereyağı da karışık tostun üzerinde ne güzel erir HACİVAT – Karagöz ’üm bırak bundan böyle şu yemeyi içmeyi KARAGÖZ –Doydum zaten Hacı Cavcav acilen okuyalım biraz HACİVAT –Karagöz ’üm anladın çağrıda bulunmak okumanın esasını KARAGÖZ – Bilmeyen mi var Hacı Cavcav, okumanın faydasını HACİVAT – Karagözüm unutma bilmemek yok, öğrenmemek ayıp KARAGÖZ –Hacivat ’ım eyvah boşa geçti bunca zaman, büyük kayıp HACİVAT – Özdeyiş, bilmece, okurum gündüz gece KARAGÖZ – Elliyi geçmiş olsa da yaşın, data ile dolar başın HACİVAT – Hikâyeler, romanlar, şiirler, masallar KARAGÖZ – Okuyan öğrencilerin geleceği ışıldar HACİVAT – Onlar yazmasaydı nasıl edinirdik kıymetli bilgileri? KARAGÖZ – Okumadan anlayamazdım gezegeni, evreni HACİVAT – EYY HAYİ ADALET, perde kurduk, ışık yaktık, Oyunumuz gölge düş KARAGÖZ – Gerçeğin aynasıdır bu perde, sanılmaya martaval HACİVAT – Bu perde diğer perde, Gölge oyunu perdesi KARAGÖZ – Bu jurnal yeter kapanıyor Hacivat ’la Karagöz ’ün perdesi *
Gülünç hacivat ve karagöz oyunları Sayfamızda komik Hacivat ve Karagöz diyalogları bulabilirsinizFarklı diyalogları sizler için altında paylaşacağız mutlaka okuyun keyif alacaksınız Hacivat Karagöz Oyunu (Karagöz Okumaya İkna Oluyor) HACİVAT – Hoş geldin Karagöz ’üm, arkadaşım KARAGÖZ – Hoş bulduk, Hacı Cavcav adaşım HACİVAT –Yahu Karagöz ’üm biz seninle adaş mıyız? KARAGÖZ – Ben nereden bileyim neyiz, adaş mıyız, dadaş mıyız? HACİVAT – Karagöz ’üm benzer ismi taşıyanlara adaş, Erzurumlulara dadaş denir KARAGÖZ – Onları bilmem ama peynir ekmekle karpuz çok hoş yenir HACİVAT – Karagöz ’üm yemeğe olan düşkünlüğün okumaya da olsa her şeyi bilirdin KARAGÖZ – Sen de şunu bilseydin keşke Hacı Cavcav “Aç ayı okumaz HACİVAT – Dostum o sözün doğrusu “Aç ayı oynamaz olacaktı KARAGÖZ – Sen karpuzu ver ayıya, bak nasıl oynuyor görürsün HACİVAT –Karagöz ’üm sana okumanın faydalarından söz etmek istiyorum KARAGÖZ – Sen karpuzdan bahset daha iyi, okuyunca karnımız mı doyacak sözde? HACİVAT – Karagöz ’üm yemeye içmeye olduğu değin okumaya da ihtiyacımız var KARAGÖZ – Okursam, bana karpuzlu peynirli bir sofra kuracak mısın Hacı Cavcav? HACİVAT – Karagöz ’üm okursan daha iyi düşünürsün KARAGÖZ – bir de hoş yemek görür görmez üşüşürsün HACİVAT – Karagöz ’üm okursan daha hoş cümleler kurarsın KARAGÖZ – Leblebiden fazla yeme, fazla tez susarsın HACİVAT – Böylece deme Karagöz ’üm ara sıra bilgiye de susarsın KARAGÖZ – Tazesinden vazgeçme sakın, bayat yersen kusarsın HACİVAT – Karagöz ’üm okuma zihni açar, sıkıntıdan kurtarır KARAGÖZ – Hacı Cavcav, lahmacun koku saçar, gözümü parlatır HACİVAT – Karagöz ’üm okursan konuşman gelişir KARAGÖZ – Limon görür görmez senin de yüzünün şekli değişir HACİVAT – Karagöz ’üm okursan bilgin ve görgün artar KARAGÖZ – Parasını ödersen eğer manav da karpuzları tartar HACİVAT – Fazla okumak, hayattaki başarımızı yükseltir KARAGÖZ – Kahvaltıya katılman da sofradaki kaşarımızı eksiltir HACİVAT – Karagöz ’üm okumak düşünceleri olgunlaştırır KARAGÖZ – Halı, kilim dokumak da keseyi dolgunlaştırır HACİVAT – Karagöz ’üm ben kitabı satır satır süzerim KARAGÖZ – Hacı Cavcav bende sıkılınca mahalleyi gezerim HACİVAT – Karagöz ’üm kitapçıya gidip kendime yeni kitaplar alacağım KARAGÖZ – Ben de zıpkınla balık avlamak için derinlere dalacağım HACİVAT – Kitap anlayışımızı ve konuşmamızı kuvvetlendirir KARAGÖZ – Izgaradan damlayan yağlar da mangalı alevlendirir HACİVAT – Kitap okuma sözcük hazinemizi zenginleştirir KARAGÖZ – Tereyağı da karışık tostun üzerinde ne güzel erir HACİVAT – Karagöz ’üm bırak bundan böyle şu yemeyi içmeyi KARAGÖZ –Doydum zaten Hacı Cavcav acilen okuyalım biraz HACİVAT –Karagöz ’üm anladın çağrıda bulunmak okumanın esasını KARAGÖZ – Bilmeyen mi var Hacı Cavcav, okumanın faydasını HACİVAT – Karagözüm unutma bilmemek yok, öğrenmemek ayıp KARAGÖZ –Hacivat ’ım eyvah boşa geçti bunca zaman, büyük kayıp HACİVAT – Özdeyiş, bilmece, okurum gündüz gece KARAGÖZ – Elliyi geçmiş olsa da yaşın, data ile dolar başın HACİVAT – Hikâyeler, romanlar, şiirler, masallar KARAGÖZ – Okuyan öğrencilerin geleceği ışıldar HACİVAT – Onlar yazmasaydı nasıl edinirdik kıymetli bilgileri? KARAGÖZ – Okumadan anlayamazdım gezegeni, evreni HACİVAT – EYY HAYİ ADALET, perde kurduk, ışık yaktık, Oyunumuz gölge düş KARAGÖZ – Gerçeğin aynasıdır bu perde, sanılmaya martaval HACİVAT – Bu perde diğer perde, Gölge oyunu perdesi KARAGÖZ – Bu jurnal yeter kapanıyor Hacivat ’la Karagöz ’ün perdesi *