bilgiliadam
Yeni Üye
Çok manyakkk nicklerr Tarzı gothic olan ve psiko nicklerden hoşlanan herkese gelsin bu nickler Dönüş yoqqi her hatadan gözlerde btmişse yürekte aranmaz inan sna çılgın gbi aşıkken kybettiin aşkına alt seni fazla sewmiştm inan!!! Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın!! enjekte eddim tüm hayallerimi karanlıaaa!!! aydınlıın hapsolduu karanlıında ösgür bırakıldıı yerde son çırpınışları ruhumun Sizøfrenik Ruhum intihara meyiLLiõLmek iStiyør øLemiyøRum Ciqlik iStiyør kuLaklarimya atmaLi Derinden yada attirmaLi derinLerden!? нéя кaяéѕι ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм çözмéуé çaLιşтιкça, içiмdé кaувσLυяѕυи Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît nefret ve aCıNın biRLeşimiYim Ben Gözyaşı Dökmek FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM tahta tekerleklerle ceset taşıorlar, cesetlerin bazıları yaşıorlar cesetler bi daa ölmckler, cesetler gerie dönmicekler! Hayallerim var reel olmayan, umutlarım var bir türlü hayallerime ulaşamayan, bir sevdiğim var uzakta bile görülmeyen, bir derdim var çaresi ölüm olan ''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , Sevinç roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR'' daha da sessizleşiyorum her geçen günde daha da hissizleşiyorum her hissizleştiğimi ayrım ettiğimde ölüm tekrar benzer yerde aynı saatte çıktı karşıma lakin bisey eksikti ve ben hala gülmekteydim çünkü sen şimdiden ölmüştün Yine Dert,Dert,Hüzün Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur YaLnız Yaqmur Yagdığında Séwiyorum ßu Şehrin InsanLarını ,, Herkésin Yüzü Gözü IsLaq ßaşLarı Egik ßenim H£p oLdugum GiBi Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu Anné,kücükkén ßi yérim acıınca öpimmdé gcsin dérdin ya KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn ( Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim ayrım; yaLnızLık Acilen tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık! ßitmez dediğim her $ey bitti, gitmez dediğim herkesin gittiği gibi ölmek için sebebim Yoq Fakat yasamaq İçİNdE SINIRDAYIM HAYKIRSAN DÜNYAYA ANLAMASLAR DERDİNİ YAŞAMAK GÜSEL DEİPTE KANDIRMA KENDİNİ ZıLqıtLarı AqıtLarın Kucaqına Bırakan Bir Şehirde Yaşlenıyorum Hüzne Aqıt Yakmayı biLmeyen qencLiqim Acı DemLiyor diLinde TabutLara Sıqamayacak Dek intihar Var Seytanın Siparişi Uzakta Durun DüşLerimden Cekin Terapi OrduLarınızı Dü$Lermde pusLu ßi intikam biLeklermde ßayat ßir intahar øySa öLünücek ßir$ey yokmu$ Sen qidnce ya$anacak ßi$ey øLmadıqı kadar! Bir cinayetten ibaret katlettiğin satırlarım ßΪηi aηЯidaη qΪLΪη мΪsajLaЯLa iKηa ΪмΪyΪ caLi$мa ! KΪηDi i$LΪDiqiη quηahLaЯLa ßΪηi su¢LuyoЯsuη Merenlerden çıkarken orada olmayan bir adama rastladımbugün de yoktu orada!keşke,keşke hiç gelmese Birgün bu eğlenceli ışıklar bitecekyalnızlık hakiki demekreel bizi çekecek!!! Bizden dehşet edin çünkü sizden değiliz,arkamızdan her zaman küfredin kendimize kefiliz,dünyalarımız farklıdır anlaşamıycaz eminizasadan ölümü çıkaran üstadın nesliyiz biz bağırmak istiyor içimin DerinLikLeri ßu dehşet sükunet durduruyor ßeni ßÜTün dünya GüNAHkaR masum dEĞiİLiz HiçßİrRİMiss ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın! hayat bir kere daha ağıtlar yakıyor günahlarımaaynaların tutarsız titreşimlerinde görüyorum ruhunuTutunmaya çalıştıkça nefeslerime ellerin itiyor beni tekrar kendi içime ve sözlerinle baş başa kalıyorum göglerin inleyen efendisi,çağıldayan ruhunla varlığıma lanetini üfle birkez dahaüfle ama asırlardır kendi karanlığında çürümeye mahkum edilen bu ucube tenimin her bir hücresi son kez kavrulsun ve acılı kıvranışlarım manâ bulsun Yalnızım yapayalnız hayat yolunda olur ya arkamdan gelenler var lakin bakmazlar bana , beni güldürün ama ağlarım ben bedenim alışmış ne de olsa Karanlık, bir ışıkla korku verir sahiden çünkü yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni Tédavisi Olası OLmayan $izoFrén ß1r A$kty ßénimkisy Hanqi Doktora Gittiysém AyrıLık Yazdı Récétémé Vé EkLédi Hérqün DüzénLi OLarak ÖLünécék! Vé AqLamak AnadiLidir Bütün DiLLérdé AyrıLıqın! GéLmédiqin ÖnémLy DéiL GéLsén ÖnémLy OLcakty! αşкмι ∂є∂ιη кαяşιℓιкѕιz σ кιşιηιη уαηℓιzℓιğι∂ιя уαηℓιzℓιğιη∂α уαşαттιğι ∂üşüη¢єℓєяι gιzℓι αяzυℓαяι∂ιя вєη¢є… a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR 0Lmden Korkum Yokta Kefen Tarzım DeıL !!!