B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Kas 2023 #1 Ayna Doğum Gunu Şarkı Sozleri Ayna Doğum Gunu Şarkı Sozu Bugun ozel bugun guzel bir gun İcimde tarifsiz bir huzur var Butun gece dua ettim yine Ne guzelmiş senle yaşananlar Bu sabah cok erkendi uyandım Karanlıktı hala tum sokaklar Yağmur Yağdı, yıkandı tum şehir Guneş actı butun hatıralar Takvimlerden bir gun daha duştu Bir gun daha gidişinden sonra Ben iyiyim ağladığıma bakma Alışmak zor sensiz yaşamaya Doğumgunun kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğum gunun kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın Eşyaları tek tek toparladım Uzun uzun resimlere baktım Iki damla aktı gozlerimden Sevdiğin bir turkuyu fısıldadım Doğumgunun kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğum gunun kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın
Ayna Doğum Gunu Şarkı Sozleri Ayna Doğum Gunu Şarkı Sozu Bugun ozel bugun guzel bir gun İcimde tarifsiz bir huzur var Butun gece dua ettim yine Ne guzelmiş senle yaşananlar Bu sabah cok erkendi uyandım Karanlıktı hala tum sokaklar Yağmur Yağdı, yıkandı tum şehir Guneş actı butun hatıralar Takvimlerden bir gun daha duştu Bir gun daha gidişinden sonra Ben iyiyim ağladığıma bakma Alışmak zor sensiz yaşamaya Doğumgunun kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğum gunun kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın Eşyaları tek tek toparladım Uzun uzun resimlere baktım Iki damla aktı gozlerimden Sevdiğin bir turkuyu fısıldadım Doğumgunun kutlu olsun canım Mutlu olsun benim diğer yarım Doğum gunun kutlu olsun canım Yanındayım yerim senin yanın