Son Konu

Doğum Günü Dilekleri en güzel doğum günü dilekleri burada!

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Doğum Günü Dilekleri en hoş doğum günü dilekleri burada! 2019 Doğum Günü Dilekleri En Güzel Doğum Günü Dilek Sözleri Doğum günü çerçeve resimleri konumuzdan sonra, hemen de sizlere en hoş doğum günü dilekleri sözleri paylaşımında bulunuyor ve bu gün doğum günü olan tüm arkadaşlarımıza nice mutlu seneler diliyoruzdogumgunudileklerienguzeldogumgunudilekleriburada5c55670ed6042alt İşte doğum günü dilekleri yeni mesajlar Melek'lerim 1549100810 1549100810 dogumgunudileklerienguzeldogumgunudilekleriburada5c55670f0c6fcgifdogumgunudileklerienguzeldogumgunudilekleriburada5c55670f0c6fcgif dogumgunudileklerienguzeldogumgunudilekleriburada5c55670f0c6fcgif Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerin gerçek olması Ola Ki yanında değilim fakat bil ama kalbimin en derin uygun seninle kutluyorum Nice yıllara Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Her Zaman sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, galibiyet merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün daima güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğum günün kutlu olsun! Dillerim bahar ayaklarına serilsin gözlerinde yıldızlar parlasın ılık esen bir rüzgar sana sevgimi fısıldasın dillerim!!! Doğum günün kutlu olsun Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim İyi fakat doğmuşsun, iyi oysa varsın! Mutlu yıllar Güneş kadar sıcak Kar adam başına kadar berrak Yağmur değin saf ve temiz bir ömür dileğiyle Doğum günün kutlu olsun Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak değin sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin Dünyada benzersiz bir çekicilik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin Her Zaman sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir açılış olsun, Yeni yasin KUTLU OLSUN  

Üst Alt