bilgiliadam
Yeni Üye
Doğum Günü Mesajları En hoş Doğum Günü Mesajları burada En Güzel Doğum Günü Mesajları Güzel Doğum Günü Mesajları :wwwbilgilihocamcomkadinlarveerkekler227459erkeklereozeldogumgunuhediyelerihtml önerilerimizden daha sonra şimdi de doğum günü mesajları isteyen arkadaşlarımız için, en hoş doğum günü mesajları sunuyor ve doğum günü olan arkadaşlarımıza nice güzel yıllar diliyoruz! 1549094969 1549094969 dogumgunumesajlarienguzeldogumgunumesajlariburada5c55503e570c9dogumgunumesajlarienguzeldogumgunumesajlariburada5c55503e570c9 dogumgunumesajlarienguzeldogumgunumesajlariburada5c55503e570c9 Her mum hayatının ışığıdır, pastandaki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha fazla aydınlanacaktır Yeni ışığın KUTLU OLSUN Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN Yeni bir yaşın önce sağlık, sonradan dilediğin tüm mutlulukları getirsin! NiCE YILLARA Farkında mısın azıcık daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsındogumgunumesajlarienguzeldogumgunumesajlariburada5c55503e5c1adalt Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi fakat doğmuşsun, iyi oysa varsın! MUTLU YILLAR Canım arkadaşım iyi ama doğdun Sağlık Durumu, galibiyet, aşk, mutluluk kısacası hakettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun! Saatlerdir parlak bir us arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için Doğum günün KUTLU OLSUN! Gelemedik fakat unutmadık da; Doğum günün KUTLU OLSUN, Bütün güzellikler seni bulsun! NiCE YILLARA Sağlık Durumu başarı, mutluluk, aşk senin Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğum Günün Kutlu Olsun Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Daima sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Dileğim bugün dilediğin bütün dileklerin reel olması Belki yanına değilim lakin bil fakat kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Dünyada essiz bir alımlılık varsa o da kalbindedir Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi ki varsın ve iyi ancak doğdun! Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldumdogumgunumesajlarienguzeldogumgunumesajlariburada5c55503e5c1adalt Doğum günün kutlu olsun ! Yaşa Sev Gül! Bunlar beceriksiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşelendirici ve yaşam doymuş yaşlara Bir yıl daha bitti, ama ağırbaşlı üzülme zaman çabuk geçiyor diye Unutma ancak cümbür cemaat ayni şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye doğru baktığında umarım harika bir yıldı dersin Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara Bugün şayet de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, oysa şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü baştan sona sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ama böyle kısa bir mesaj çekiyorum Her Zaman olduğun gibi sevgi dolu ve keyifli kal Nice mutlu yaşlara… Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir sene her tarafında hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta tekrar tekrar kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime fiilen “dostum diyebilirdim bilmiyorum İyi fakat dogdun Nice mulu yaslara… Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları daima göremezsin lakin senin için daima varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremesen de bil fakat yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi fazla şanslı hissediyorum Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzakta olmasını dilerim İyi fakat varsın ve iyi ama dostumsun! Defalarca birlikte nice senelere… Doğumgünün kutlu olsun! Sakın üzülme hayatın hızına, en hoş yıllar ivedi geçenlerdir… Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde her zaman bir tebessüm olsun çünkü sana çok yakışıyor Daha nice mutlu yıllara… Bugün şayet de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, fakat şu an okuduğun içlerinde en farklısı Çünkü bu mesajın her harfi ayrıntılarıyla sevgiden oluşuyor Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın! İyi fakat doğdun ve iyi ama varsın… Doğmanın bedeli vefat, gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedâkarlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugünün bedeli hatırlanmaktır Doğumgünün kutlu olsun Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğum günün kutlu olsun Doğduğun o muhteşem gün bulutları aşarak, yaklaşık olarak bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayatımıza Her Zaman sevgiyle yaşa! Nice mutlu yıllara Acı ve keder bir yıldız dek uzakta, sevinç göz bebeğin değin yakın, umutların gerçek, mutlullukların sonsuz doğum günün kutlu olsun Bugün dilediğin tüm dileklerinin hakiki, geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha hoş, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Mutlu yıllar Geleceğini oluşturarak yaşamını belirleyen her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına yerinde ve sevinç getirecek şekilde olmasını dilerim Nice güzel doğum günlerine Dikkat! Bu mesaj aşırı sevgi, neşe ve iyi istek içermektedir Bir dakika için seni düşünen biri olduğunu bil ve sevincini hisset! Bu mutluluğun defalarca sürsün İyi ama doğdun Nice mutlu senelere Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene, karakollar beni alır sorgular gecelerce, hiç bekleme olur ya gelmem gelemem senelerce Birazcık baht, biraz sevgi ve sabır, birer parça vakit, özgüven ve başarıyı da eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp bütün dileklerinin gerçekleştiği bir yaşam pastası yapabiliriz sanırım Mutlu yıllar dileğiyle Dünya’da eşsiz bir güzellik varsa; o da kalbindedir Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin Defalarca mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun!