Son Konu

Doğum gunu sms

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Doğum gunu sms mesajları
Doğum gunu icin kısa sms
Doğum gunu kutlaması sms

♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor sensizlik olum kadar acı sen nefes kadar onemli canım kadar değerlisin iyiki doğdun birtanem

♥ Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğumgunun kutlu olsun!

♥ Bugun bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğumgunun kutlu olsun

♥ Yaşa Sev Gul! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kac olursa olsun her şeyin en guzeli seninle olsun Nice mutlu neşeli ve yaşam dolu yaşlara

♥ Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

♥ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler neşeni hic yitirmezsin Doğumgunun kutlu olsun!

♥ Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice seneler

♥ Doğduğun gun bulutları yırtarak bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara

♥ Bugun doğumgunun olduğu icin farklı ve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklı ve ozelsin İyi ki varsın

♥ Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum Nice yaşlara

♥ Hmmmm bu mesajı neden cekiyorum unuttum inan hic hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum imagesdogumgunusms5ad99c2617b79png Doğumgunun kutlu olsun !

♥ Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğumgunu şarkısı soyleyemiyorum Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum Mutlu yıllar!

♥ 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye duşunuyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor Seni seviyorum

♥ Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın ancak şu an okuduğunen farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın

♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğumgunun kutlu olsun

Yeni yaşın dilediğin tum guzellikleri beklemediğin surprizlerle getirsin MUTLU YILLAR!

♥ Her mum hayatının ışığıdır pastandaki mumlar coğaldıkca yaşamın daha cok aydınlanacaktır Yeni ışığın KUTLU OLSUN

♥ Yılların sormadığı yolların yortmadığı dostların unutmadığı bir omur icin bu doğum gunun bir başlangıc olsun Yeni yaşın KUTLU OLSUN

♥ Pastanın etrafında sevdiklerin kalbinin etrafında sevgilerin senin etrafında hayallerin olsun doğum gunun KUTLU OLSUN

♥ Yeni bir yaşın once sağlık sonra dilediğin tum mutlulukları getirsin! NiCE YILLARA

♥ Farkında mısın biraz daha yaşlandın ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın

♥ Dedim diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın! MUTLU YILLAR

♥ Canım arkadaşım iyi ki doğdun Sağlık başarı aşk mutluluk kısacası hakettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun!

♥ Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek icin Doğum gunun KUTLU OLSUN!

♥ Gelemedik ama unutmadık da; Doğum gunun KUTLU OLSUN Tum guzellikler seni bulsun! NiCE YILLARA

♥ Sağlık başarı mutluluk aşk seninle olsun sende hep benimle ol! MUTLU YILLAR

Üst Alt