bilgiliadam
Yeni Üye
Arkadaşlık Üstüne Söylenen Manalı Sözler Herkesin hayatın da acı ve mutluluğunu paylaştığı özel dostlukları vardır Arkadaş kolay elde edilip kazanılmıyor Herkesle belki dost olunabilir ve cümbür cemaat sizin dostunuz olamaz Dostluk üstüne söylenen en manalı hoş sözleri sizler için melekler mekanı olarak bu yazımız da paylaşıyoruz 53317 53317 dostlukuzerinesoylenenanlamlisozler5c554fe6b9772dostlukuzerinesoylenenanlamlisozler5c554fe6b9772 422 474 dostlukjpg53317 Dostluk Üzerine Söylenen Anlamlı Sözler dostlukjpg53317 Dostluk Üzerine Söylenen Anlamlı Sözler Hiç ellerin taşı bana değmez, ille bir arkadaşımın gülü yaralar beni Kırma kalbimi ey dostum sen benim kardeşimsin dostluk sözleri İyi güne aldanıp dostlarım var sanırsın, Unutma! Reel dostu, kötü günde tanırsın arkadaşlık sözleri Riya ile paranın padişahı değiliz biz Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz Canım Arkadaşım! dostluk sözleri Arkadaşlık iki yürek arasında akan bir çay gibidir; gittiği yeri de temirler, geldiği yeri de arkadaşlık sözleri Ilginç insan, hiç dostu olmayandır (Hz Ali) dostluk sözleri Arkadaş deniz kenarındaki taşlara aynıÖnce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın oysa bazılarına kıyamazsın İşte sen o kıyamadıklarımdansın dostluk sözleri Arkadaşlık; Unutulmayacak dek güzel ve yalnızca ender ahali yaşanacak kadar özeldir arkadaşlık sözleri Acıların bir kum adam başına değin küçük,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsunHayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsunDostum arkadaşlık sözleri Dostlarımı azalttım, birde baktım düşmanlarım da azalmış! dostluk sözleri Dostluk SözleriZaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne süre bir dosta gereklilik duyarsan dost olabildiğim dek burdayım dostluk sözleri Ben elindeki değeri kaybedince bilenlerden yok, layık verdiği için kaybedenlerdenim arkadaşlık sözleri Hep zamana yenik düştük esiri olduk yararsız koşuşturmalarınfakat bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir süre unutmadık dostluk sözleri Arkadaşlık para gibidir; elde ediImesi basit, korunması zordur! dostluk sözleri Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcak bir kucaksa ve dostluk için ateşe atılmaksa, dünya durana, can bedenden çıkana dek sevdiğimsin dostluk sözleri Gerçek dostlar yıldızlara aynı, karanlık çökünce ilk onlar görünür! arkadaşlık sözleri Kayan yer görünce su gibi akma, menfaat uğruna dostunu satma, eğer bu dünyada kolaylık arasan; olur olmaz herkesi arkadaş olur sanma dostluk sözleri Sen gülerken yanındakilerde güler fakat ağlarken yalnız ağlarsın onun için böylece bir ağaca yaslan fakat katiyen yıkılmasın pek bir dost edin ancak seni asla bırakmasın arkadaşlık sözleri İnsanların arkamdan konuşmasını izliyorum, benim kendim hakkında bilmediğim ne kadar çok şey varmış arkadaşlık sözleri Sahte dost sabuna aynı; Elini yüzünü temizledikten daha sonra ayağını kaydırır dostluk sözleri Biri olmalı varlığını daima bildiğin kendini güvende hissttiğin Biri olmalı üzülme üzülürüm diyen biri olmalı hayatınızda arkadaşlık sözleri Irk fanidir; doğar,büyür ve ölür Lakin anılar ebedidir; ne ölür, nede gömülür dostluk sözleri Yalnızlığıma bedel veriyorum ben sevgili arkadaş Oturtuyorum onu karşıma Susturuyorum önce Çünkü benimle en fazla konuşan o arkadaşlık sözleri Bu zamanda az dostun olsun, daha iyi… Herkesle uzakta güzel beş edip geçmeli, can gözünü açınca görüyor fakat insan; en büyük düşmanıymış en fazla güvendiği dostluk sözleri Hiç ellerin taşı bana değmez, ille bir arkadaşımın gülü yaralar beni arkadaşlık sözleri Bir insana iyice güvendiğinizde iki sonuçtan birini elde edeceğiniz kesindir Ya yaşam boyu dost, ya yaşam boyu bir ders… arkadaşlık sözleri Arkadaşını severken ölçülü sev Belki bir gün düşmanın olabilir Dargın olduğun zaman da ölçülü ol ama bir gün dost olursun Sonradan da yaptığına pişman olursun arkadaşlık sözleri Kusursuz arkadaş aramak, arkadaş edinmeyi istememek demektir Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum canım arkadaşım dostluk sözleri Koca bir çölde kum tanesi elde etmek veya okyanusta su damlası, fakat en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak arkadaşlık sözleri Yalnızca bizim gibi ahali, benim gibi yaşama delicesine âşık olanlar ve mücadelemize ve eskisinden fazla daha iyi olan çalışmaya âşık olan halk müziği amacı dürüst olarak olduğu gibi görünmeye başlayan fakat bizim gibi ırk bize kalmış tek bir baht bile olsa dostlarını terk etmezler dostluk sözleri Gerçek dostluk sıhhatten farksızdır; kıymeti, ama elden gittikten daha sonra anlaşılır arkadaşlık sözleri Doğruların borcu arkadaşlara iyilik etmektir, kötülük etmek değil Dostlar aynadır o yüzden her zaman bana doğruları söyle, dostumun doğruları yaralamaz beni arkadaşlık sözleri Arkadaş vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş Biz arkadaşlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız dostluk sözleri Dostlarınla öyle yaşa oysa düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın Düşmanlarınla pek yaşa oysa dost olduğunda yüzün kızarmasın arkadaşlık sözleri Hakiki arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür İyi ama varsın ve defalarca yanımdasın can dostum dostluk sözleri Mutluluk, çamurdan pastalardı Mutluluk, oyuncak Çizgifilmler tozpembe anlatırdı hayatı Bende bu kadar ağlamazdım istediğim olmadığında bile bu denli yıpranmazdım dostluk sözleri İyi insanlarla arkadaş olunuz Kötü kimseyle arkadaşlık etmektense, yalnız elde etmek evladır arkadaşlık sözleri Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde dar bir kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa dünya durana dek arkadaşımsın dostluk sözleri Dostluk, mantar yemeği gibidir Zehirli ya da zehirsiz olup olmadığı fakat yendikten sonra belli olur arkadaşlık sözleri İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur dostluk sözleri Gülü gülene, dikeni zalime, nefreti haine, kalbini sevene ver ancak mutlu olasın Arkadaş uğruna ölmek kolaydır ama uğrunda ölünecek dost bulmak çok zordur Sana öğüt; yüzüne gülen hiç bir zaman dost değildir arkadaşlık sözleri Arkadaş düğünde halaya, ölümde tabuta omuz verendir Biz dostumuzun her daim yanındayız, ayrılmayız arkadaşlık sözleri Kalp umutlara gebe olduğundan beri arkadaşlıklar ayrılıklara yenik düşmedi, yüreğimiz darağacındayken bile ölüme koşup arkadaşımızı sevmeyi bildik dostluk sözleri Güller, laleler, tüm çiçekler solar Çelik ve demir kırılır lakin sağlam dostluk ne solar ne de kırılır arkadaşlık sözleri Dostluk ağaca benzer, kurudu mu yeşermez artık arkadaşlık sözleri Hayatı yenecek dek zinde, hayattan beklentilerini alacak değin umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi batmış günler senin olsun can dostum arkadaşlık sözleri Arkadaşlık çukurda biriken yağmur suyu yok ki güneş vurunca kurusun Bizim dostluğumuz deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri döner iyi fakat varsın dostluk sözleri Kaybetmeyi göze alamayacak dek az arkadaşım var arkadaşlık sözleri Süre kazanç yollarına kar yağar, etrafını keder bulutları sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim değin buradayım dostluk sözleri Arkadaşlık çukurda biriken yağmur suyu değil fakat güneş vurunca kurusun Bizim arkadaşlığımız deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri döner iyi oysa varsın dostluk sözleri “Arkadaşlar, dostluk diye bir şey yoktur diye haykırdı ölmekte olan bilge; “Düşmanlar, düşman diye biri yoktur diye haykırıyorum ben, yaşamış aptal arkadaşlık sözleri Dost, ayrıca iyi görünen, keza iyi olan insandır; iyi görünen ama iyi olmayan insan ise dost görünür, lakin arkadaş değildir dostluk sözleri Bir arkadaşınız, yemiş bahçesini geziyorsa, dalgın görünmeniz en büyük nezakettir arkadaşlık sözleri Hayat gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk vefalı kalmayı bilenler içindir dostluk sözleri Gülümsemek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, oda sevinçten olsun, bugünün dünden, yarında bugünden güzel olsun Canım arkadaşım! dostluk sözleri Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa bedel bir arkadaşlıktan katiyen vazgeçmeNe yetkisiz ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma ! arkadaşlık sözleri Arkadaşlarınla o kadar yaşa oysa düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın Düşmanlarınla o kadar yaşa ancak arkadaş olduğunda yüzün kızarmasın