bilgiliadam
Yeni Üye
Dostunuza Arkadaşınıza Sitem Sözleri ve Mesajları 2019 Sitem Sözleri Kısa Sitem Sözleri Kısa Dosta Ara Sıra bir bakmışsınız en çok ihtiyacınız olduğu anda etrafınızda kimse kalmamaış melekler Böyle durumlarda öyle dolarsınız ancak herkese sitem edersiniz Sevdiğinize sitem edersiniz, dostlarınıza sitem edersiniz Lakin ara sıra de hiç konuşamaz, duygularınızı dışarı veremezsiniz İşte pek zamanlarda da yazarsınız İşte sizler için Sitem Sözleri Kısa mesajlar bu sayfamızda 1549095909 1549095909 dostunuzaarkadasinizasitemsozlerivemesajlari20195c5553e993ed2dostunuzaarkadasinizasitemsozlerivemesajlari20195c5553e993ed2 dostunuzaarkadasinizasitemsozlerivemesajlari20195c5553e993ed2 Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Emrindeki BaktI Sevgilimize, Bu Sözlerim gelsin Dost Bildiklerime, Yalanları Oynamışız Bu Alemde… Sana pek kırgınım fakat, seni bin parçaya bölsem yetmez Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez Benim kalbimi acıtmak suya yazı yazmaya aynı, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer Sen o suya yazı yazmayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle Korkum Hoşuna Gitmek Değil; Korkum Sevipte Terketmek… Korkum Kurşun Yemek Yemek Yok; Kalleşçe Vurulmak… Korkum Vefat Değil; Senin Göre Unutulmak… Ağlarım Arkadaş Olduğum gecelerime, Sayende Geceleri Buldum Kendimde, Seni Düşünüp içiyorum her Gece, Duy Sesimi Sevgili Bitsin Bu Gaddarlık… Bu Sitemim Sana Değil Sevgili Seni Böyle Çaresiz Atana Hayata, Kalbini Dinle Kimi Seviyorsan Ona Git Kalbinle, Sahte Aşk Oyunlarını Bırak geride Yürüdüğün yollardan geçebilirsin yeniden ama anılardan,KATIYEN! Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın bütün karşı beni ararda bulamassan ya meyhanedeyim ya da tam aleyhinde