Duşunmeyi bilmeyen sevmeyi, inanmayı bilmez; duşunemeyen ışıksız kalır, baksa da goremez, dinlese de duymaz, okusa da anlamaz
Keşfetmek herkesin gorduğunu gorup, duşunmediğini duşunmektir
Seven unutmaz, unutan sevmemiştir, sevipte unutmuşsa sevmesini bilmemiştir Guller sola bilir yapraklar dokule bilir, seni herkes unuta bilir ama ben asla
Yaptığın iyilikleri icinde tutma bırak başkalrı bu iyilikleri gorsun
Ben Aşkım icin cekmişim bu fedakarlığı şimdi bu gidişlerin sebebpsiz cekişlerin neden?
Sana sevgi Sozleri Soylerken mutluluğa bir kac adım kalmışken bu aciz kucuk nefretleri soylemek hoşuna mı gidiyor gozlerime bakıp?
Seni Ben Gozlerimle Değil kalbimle Sevdim Sen Bunu Hak ettinmi Hic Sordunmu kendine?
Ben Hayatı Boş Duvarlar Arasında Değil Sana beslediğim Duygularla Yaşıyorum Hic Bunu Duşundun mu?
Sana Duşundurucu Sorular değil Herzaman Aydınlatıcı Cevaplar Olmak istedim hayatında Ama Sen Hep kactın Cevap vereceğim o guzel anlarda Şimdi Bana Neden Diye Sorma
Ben bir sorun değil ben hayatıma cevap olmak istiyorum ben nedenleri değil nedensiz gidişleri oğrenmek istiyorum
Hayattaki Acılar Bir Şekilde teseli Edilir, Ya bana Soylediğin Sozler Sence teselli Edilcek Sozlermi?
Rahatsız Oluyorsan Hayatımdan Vururum Kendimi Durmam Bir An yeterki Bana inan Seni Seviyorum
Hic bir zaman sana karşı soğuk olmadı bu can hep uzatılmış dakikaları oynadın benimle aslında sen benim hayatımla oynadın beni duşuncelere bıraktın
Hayatta Yapmış Olduğum Hataların Anısını ağlayarak cekiyorum, peki sen ağlayarak hic bu anıları cektinmi benim gibi sevdin mi?
Seni Kalbimin icinde Aşk ve Sevgi ile besledim peki sen bundan bihaber miydin?
Bugun Hayatı ve Seni Kıyasladım Acaba Hangisi Daha Sıcak Diye Duşundum hayat Ağır Basıyor duygularıma Sen Sadece Duşuncemde Kalmış Bir Alışkanlık Olmuşsun
Gitmek istiyorsan hayatımdan neden? diye sormam! gidiceksen hayatımdan haberizce git sorularınla bırakma beni
Nasıl seviyorsam seni duygularımı o şekilde Kontrol etmesini bilirim sen benim icin nesin sordunmu kendine bunu?
Ucsuz Bucaksız Sevgilerin sadece 1 adımlık insanı olmuşsun
Sen Kendini Duşunen Sorumsuz Duygularının Mahkumu olmuş Bir insansın Nedenleri Kendinde Aramalısın