bilgiliadam
Yeni Üye
Bir zamanlar, butun duyguların uzerinde yaşadığı bir ada varmış
Mutluluk, Uzuntu, Kibir, Sevgi ve diğerleri
Bir gun adanın batmakta olduğu duygulara haber verilmiş Bunun uzerine hepsi, adayı terk etmek icin sandallarını hazırlamışlar Sevgi, adada en sona kalan duyguolmuş, cunku mumkun olan , en son ana kadarbeklemek istemiş
Ada neredeyse battığı zaman, Sevgiyardım istemeye karar vermiş Zenginlik, cok buyuk bir teknenin icinde gecmekteymiş
Sevgi :
Zenginlik, beni de yanına alır mısın ? diye sormuş
Zenginlik:
Hayır alamam, demiş Teknemde cok fazla altın ve gumuş var, senin icin yer yok
Sevgi, cok guzel bir yelkenlinin icindeki Kibir' den yardım istemiş
Kibir, lutfen bana yardım et !
Sana yardım edemem Sevgi Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedersin, diye cevap vermiş Kibir
Uzuntu, yakınlardaymış ve Sevgi yardım istemiş
Uzuntu, seninle gelebilir miyim?
Of Sevgi, o kadar uzuntuluyum ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var
Mutluluk da Sevgi'nin yanından gecmiş; ama o kadar mutluymuş ki Sevgi'nin cağrısını duymamış bile
Sevgi, birden başka bir ses duymuş
Gel Sevgi ! Seni yanıma alacağım
Bu Sevgi'den daha yaşlıca birisiymiş Sevgi, o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki kendisini, onu yanına alanın kim olduğunu oğrenmeyi akıl edememiş
Yeni bir kara parcasına vardıklarında, Sevgi'ye yardım eden, yoluna devam etmiş Ona ne kadar borclu olduğunu fark eden Sevgi, Bilgi'ye sormuş :
Bana yardım eden kimdi ?
O Zaman'dı, diye cevap vermiş Bilgi
Zaman mı ? Neden bana yardım etti ki ? diye sormuş Sevgi
Bilgi gulumsemiş
Cunku, Sevgi'nin kıymetini sadece Zamananlayabilir ALINTI
Mutluluk, Uzuntu, Kibir, Sevgi ve diğerleri
Bir gun adanın batmakta olduğu duygulara haber verilmiş Bunun uzerine hepsi, adayı terk etmek icin sandallarını hazırlamışlar Sevgi, adada en sona kalan duyguolmuş, cunku mumkun olan , en son ana kadarbeklemek istemiş
Ada neredeyse battığı zaman, Sevgiyardım istemeye karar vermiş Zenginlik, cok buyuk bir teknenin icinde gecmekteymiş
Sevgi :
Zenginlik, beni de yanına alır mısın ? diye sormuş
Zenginlik:
Hayır alamam, demiş Teknemde cok fazla altın ve gumuş var, senin icin yer yok
Sevgi, cok guzel bir yelkenlinin icindeki Kibir' den yardım istemiş
Kibir, lutfen bana yardım et !
Sana yardım edemem Sevgi Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedersin, diye cevap vermiş Kibir
Uzuntu, yakınlardaymış ve Sevgi yardım istemiş
Uzuntu, seninle gelebilir miyim?
Of Sevgi, o kadar uzuntuluyum ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var
Mutluluk da Sevgi'nin yanından gecmiş; ama o kadar mutluymuş ki Sevgi'nin cağrısını duymamış bile
Sevgi, birden başka bir ses duymuş
Gel Sevgi ! Seni yanıma alacağım
Bu Sevgi'den daha yaşlıca birisiymiş Sevgi, o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki kendisini, onu yanına alanın kim olduğunu oğrenmeyi akıl edememiş
Yeni bir kara parcasına vardıklarında, Sevgi'ye yardım eden, yoluna devam etmiş Ona ne kadar borclu olduğunu fark eden Sevgi, Bilgi'ye sormuş :
Bana yardım eden kimdi ?
O Zaman'dı, diye cevap vermiş Bilgi
Zaman mı ? Neden bana yardım etti ki ? diye sormuş Sevgi
Bilgi gulumsemiş
Cunku, Sevgi'nin kıymetini sadece Zamananlayabilir ALINTI