Son Konu

Duygusal Hikayeleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Duygusal Hikaye, Duygusal Hikayeler, Duygusal Oykuler, duygusal aşk hikayeleri, duygusal aşk hikayesi

En Guzel Duygusal Hikayeler

Bırakıpta gideneduygusal guzel bir hikaye

Burnu bir karış havada, gozu yukseklerdeydi ben onu sevdiğimde Hele hele benim aşkımı yerden yere vurup, nasıl kırmıştı kalbimi zalim

Dudaklarından dokulen acı sozleri; oyle ki, bugun bile unutamadım Ne tebessumdu o , zehirden beter Her olayda icim paramparca, gozlerim ağlamaktan kıpkırmızı olurdu Yorgun duşerdim onsuz gecen, onunla dolu, koyu siyah gecelerden Pişmanlıktan kendime lanetler eder, sevgimi soylediğim gunu duşundukce, kaleme sarılıp yazardım ona nefretin aşkla kucaklaştığı o uzun mısralarımı

Derdim ki; alın yazımdı, onbeşimin cocuksu aşkıydı Nasıl da gulerdi canı istedi mi En anlamlı bakışlarıyla once umitlendirir, ardından bir ucurumun kenarına yapayalnız bırakır giderdi Ben caresiz, ben yorgun, ben bıkkın bu sevdadan Ah bilirdi o insafsız, diri diri yanardım o boyle yaptıkca

Şubatın buz gibi kasvetli soğuğunda; onda ne bulduğumu bugun bile bilemem Ama o gunlerde hayatımın amacı, varolma gibi gelirdi bana Cocukluk mu, yoksa gencliğimin safca tutkusu muydu bu kolesiye bağlanış, icten ice kopan fırtınalar, bu delice yakarış?

Kimbilir, belki de sevilmeye muhtac bir kalbin bitmek bilmeyen kaprisi

Ondan hicbir şey istememiştim Sadece sevgi

Evet, şimdi yıllar sonra ben, onu duşunuyorum ilk defa kucağımda resimler, hatıralarla Hava yine soğuk, yine kasvetli gozleri gozlerimde yine sevgi, derin yureğimde

Unuttum sanırdım, meğer aldanmışım, ağladım saatlerce

Bu onun olum yıldonumudur 17'sinde toprakla kucaklaşan, o zalimin hikayesidir anlatılan Bir melodidir kırık, umutsuz

Doldururken sensizlik o an odayı gonlum hala boş, kafam yine dumanlı Bir feryat yankılanmıştı acı dolu tam 15 yıl once bugun bomboş kırlarda Deli gibi koştum sınıfa, sırası boştu Benim kadar caresizdi her koşe

Kendi kendime konuşarak yaklaştım sırasına;
Sen olemezsin; canımsın, sevgimsin, emelimsin Dileğince nefret et, alay et duygularımla kızmam sana ama ne olur bir yalan olsun, acı bir şaka Evet, evet beni uzmek icin yapıyyorsun Herşeyini ozledim Allahım son defa goreyim yeter bana

Bu sensiz yakarış defalarca surmuştu ta ki, olumun o sinsi kokusunu icimde duyana kadar Hıckıra hıckıra ağladım, sıraya kazıdığın ismini optum Sonra, ona ait birşeyler bulmak icin aradım her koşeyi

Yalnızca buruşturulmuş bir sayfa, rengi solmuş Yazı, onun yazısı Bir mektuptu, ozenilerek yazılmış, belki de cok emek verilmiş her satırına

Cok şaşırdım, mektup bana hitabendi Korkakca, kaybolmasından korkarak, acıyla okudum her cumleyi kalbimde buyuyen bir ozlemle

Hele hele o ilk satırı Oyle ki, bugun bile unutamam, okudukca ağlarım

İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş bir tanem, AFFET BENİ !!!
imagesduygusalhikayeleri5add12a629281​

Üst Alt