Son Konu

EA, Battlefield 6 İçin Yeni Need For Speed’i Erteledi

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ea-battlefield-6-icin-yeni-need-for-speed-oyununu-erteledi-technopat-oyun.jpg

Bildiğiniz üzere EA, bir müddettir Battlefield 6 ve yeni Need For Speed üzerinde çalışıyor. Geliştirilen oyunlar oyuncular tarafından merakla beklenirken, bugün ise Electronic Arts cephesinden epeyce değerli bir açıklama geldi. Yayıncı firma yapmış olduğu açıklamayla birlikte bu yıl piyasaya sunulacak olan yeni Need For Speed oyununun ertelendiğini duyurdu.

Bu doğrultudaysa kelam konusu oyunun 2023 mali yılında yayınlanacağını belirten firma, NFS serisinin geliştiricisi olan Criterion Games’in de bu süreçte yeni Battlefiled oyunu için DICE’a yardımcı olacağını söz etti.

BF6’nın geliştirme süreciyle ilgili kimi bilgileri de oyuncularla paylaşan EA’den Laura Miele, yeni Battlefield oyununun istedikleri üzere şekillendiğini ve geliştirici grubun epey sıkı bir çalışma yürüttüğünü belirtti. Röportaj sırasında geçtiğimiz yıl çok yorulduklarını ve pandemi koşullarından ötürü meskenden çalıştıklarını da söyleyen Miele, konuttan oyun geliştirmenin epey güç olduğuna da bilhassa dikkat çekti. Bu ağır tempo yüzünden DICE’in yorulduğunu da belirten Miele, oyunculara kusursuz bir Battlefield oyunu sunmak için sürat kesmeden çalışmalara devam ettiklerini de söylüyor.

Polygon’a vermiş olduğu röportajda tıpkı vakitte Criterion Games’in bu projeye dahil olmasına da değinen Miele, bu karara Criterion Games ile birlikte konuşarak imza attıklarını da belirtti. Ayrıyeten geliştirici stüdyonun daha evvelden Battlefield ve Star Wars Battlefront oyunlarının geliştirilmesi için DICE’a yardım ettiğini de hatırlatan Miele, serinin yeni oyununu hedeflenen tarihte çıkarmak için Criterion Games’in dayanağının epey değerli olduğunun da altını çiziyor.

ea-battlefield-6-icin-yeni-need-for-speed-oyununu-erteledi-technopat-oyun-haber.jpg


Battlefield 6 Nasıl Olacak?


Battlefield 6 ile ilgili şimdilik net bir bilgi paylaşılmadı. Lakin, geçtiğimiz aylarda EA CEO’su Andrew Wilson, yeni Battlefield’ın daha evvel eşi gibisi görülmemiş bir görkemlikte olacağını lisana getirmişti. BF6’nın yeni kuşağa öncülük edeceğini de tabir eden CEO, kelam konusu üretimin Battlefield hayranlarının istediği üzere bir oyun olacağının da dikkat çekmişti.

Bunun yanı sıra BF6’nın çevrimiçi oyuncu sayısı ile eşsiz bir oyun tecrübesini de oyunculara sunacağını müjdeleyen CEO, ayrıyeten yeni jenerasyon oyunun PS5 ve Xbox Series X konsollarının sahip olduğu tüm yeniliklere takviye vereceğini de belirtti.

Şimdilik, yeni Battlefield’ın ne vakit piyasaya sunulacağı bilinmiyor. Ama daha evvelden paylaşılan raporları göz önünde bulunduracak olursak, serinin yeni oyunun ilkbaharda duyurulacağını ve önümüzdeki sonbaharda da piyasaya sunulabileceğini iddia etmekteyiz.
 
Üst Alt