bilgiliadam
Yeni Üye
En Anlamlı Kapak Sozler
Anlamlı Kapak Sozleri
Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım
3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında
Bizim Kurduğumuz Hayallerde olum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır
Ayaklarını Eline veririm yurumesini unutursun ona gore
5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol Delikanlı Yolunda insan Ol
Parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni
Yakında sana ucmayı oğretecem şimdilik yurumeyle başla sonra ucuşa geciceksin
Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum
Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerim
Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir
Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız
Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Ceza Evinde İsmimi Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım Ama Seni Asla Bırkamadım
Usturama Jileti Takarım Govdeme Derin FacaLar Atarım İstersen Kral Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım
Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Cocuklarına İmaj olmuş
Ulaşılmaz Olduğum Doğru Değil Sadece, Kendimi Cocukların Ulaşamayacağı Yere Koydum!
Ya Allah'a Baş Eğer Hic Kimseye Eğmezsin; Ya Herkese Baş Eğer Hicbir Şeye Değmezsin
Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur
Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim
Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama; onun kadar soğuk olma
alıntı
Anlamlı Kapak Sozleri
Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım
3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında
Bizim Kurduğumuz Hayallerde olum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır
Ayaklarını Eline veririm yurumesini unutursun ona gore
5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol Delikanlı Yolunda insan Ol
Parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni
Yakında sana ucmayı oğretecem şimdilik yurumeyle başla sonra ucuşa geciceksin
Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum
Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerim
Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir
Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız
Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Ceza Evinde İsmimi Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım Ama Seni Asla Bırkamadım
Usturama Jileti Takarım Govdeme Derin FacaLar Atarım İstersen Kral Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım
Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Cocuklarına İmaj olmuş
Ulaşılmaz Olduğum Doğru Değil Sadece, Kendimi Cocukların Ulaşamayacağı Yere Koydum!
Ya Allah'a Baş Eğer Hic Kimseye Eğmezsin; Ya Herkese Baş Eğer Hicbir Şeye Değmezsin
Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur
Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim
Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama; onun kadar soğuk olma
alıntı