Son Konu

En Anlamlı Kapak Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Anlamlı Kapak Sozler

Anlamlı Kapak Sozleri

Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım

3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında

Bizim Kurduğumuz Hayallerde olum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır

Ayaklarını Eline veririm yurumesini unutursun ona gore

5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol Delikanlı Yolunda insan Ol

Parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni

Yakında sana ucmayı oğretecem şimdilik yurumeyle başla sonra ucuşa geciceksin

Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum

Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerim

Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir

Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız

Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Ceza Evinde İsmimi Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım Ama Seni Asla Bırkamadım

Usturama Jileti Takarım Govdeme Derin FacaLar Atarım İstersen Kral Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım

Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Cocuklarına İmaj olmuş

Ulaşılmaz Olduğum Doğru Değil Sadece, Kendimi Cocukların Ulaşamayacağı Yere Koydum!

Ya Allah'a Baş Eğer Hic Kimseye Eğmezsin; Ya Herkese Baş Eğer Hicbir Şeye Değmezsin

Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur

Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim

Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama; onun kadar soğuk olma

alıntı

Üst Alt