B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 23 Kas 2023 #1 En Anlamlı Kapak Sozler Anlamlı Kapak Sozleri Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım 3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında Bizim Kurduğumuz Hayallerde olum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır Ayaklarını Eline veririm yurumesini unutursun ona gore 5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol Delikanlı Yolunda insan Ol Parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni Yakında sana ucmayı oğretecem şimdilik yurumeyle başla sonra ucuşa geciceksin Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerim Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Ceza Evinde İsmimi Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım Ama Seni Asla Bırkamadım Usturama Jileti Takarım Govdeme Derin FacaLar Atarım İstersen Kral Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Cocuklarına İmaj olmuş Ulaşılmaz Olduğum Doğru Değil Sadece, Kendimi Cocukların Ulaşamayacağı Yere Koydum! Ya Allah'a Baş Eğer Hic Kimseye Eğmezsin; Ya Herkese Baş Eğer Hicbir Şeye Değmezsin Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama; onun kadar soğuk olma alıntı
En Anlamlı Kapak Sozler Anlamlı Kapak Sozleri Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım 3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında Bizim Kurduğumuz Hayallerde olum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır Ayaklarını Eline veririm yurumesini unutursun ona gore 5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol Delikanlı Yolunda insan Ol Parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni Yakında sana ucmayı oğretecem şimdilik yurumeyle başla sonra ucuşa geciceksin Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum Ya tam severim yada tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihdende ben silerim Sen benden ayrılmaya karar verecek kadar kuculduysen ben senin uğrunda olumu goze alacak kadar buyudum demektir Kimine gore adamız, kimine gore yalanız Hepiniz rahat olun biz adamına gore muamele yaparız Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Ceza Evinde İsmimi Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım Ama Seni Asla Bırkamadım Usturama Jileti Takarım Govdeme Derin FacaLar Atarım İstersen Kral Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım Bizim Fakirlikten Kesemediğimiz Kirli Sakallarımız Şimdi Zengin Cocuklarına İmaj olmuş Ulaşılmaz Olduğum Doğru Değil Sadece, Kendimi Cocukların Ulaşamayacağı Yere Koydum! Ya Allah'a Baş Eğer Hic Kimseye Eğmezsin; Ya Herkese Baş Eğer Hicbir Şeye Değmezsin Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim ağlamak icinde olsa gozlerini ozledim Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama; onun kadar soğuk olma alıntı