Son Konu

En Baba Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Baba Sozler 2019

Bize Bu Alemde baba Derler, Ceketimiz Omuzumuzda Gezeriz Alemde, Buyuğumuze Saygımız Kucuğumuze Sevgimiz Vardır, Seviyorsakda Bir Sebebi vardır

Kucukken Duştum Sokaklara Bilmezdim Sevgiyi Alemi Babalar Buyuttu Beni Şimdi Oldum Alemin Efendisi

Baba derler bana bu alemde alemde ismimiz var belli, seviyorsan birde guzeli, kaliten vardır seviyeli
Alemin Yonetmeni benim Ben yazarım Sen Yazdıklarımı Oynarsın…

Karakolları evim belledim, beylik silahımı şerefime yazdım, sevgimi kalbimde taşıdım, şefersizlerle hep ben savaştım…

Kahvelerde Dostlarımız, Alemdedir Aşkımız, Guzelim Biz Delikanlıyız Yoktur Yalanımız…
Biz Dinimizi Bilir imanımızın gucuyle Hareket ederiz, Guzelim Biz Sevdikmi Dularımızla Yaşarız Sevenlerimizle oluruz…

mezara gidiyor yine bir genc belli aşkın kurbanı olmuş bu genc sevmiş bir insafsızı kara sevdabu yoktur dermanı…

Eceli beklerim geceleri Sevdam Bırakmaz Beni, Senin Gibi Guzelim Sevdim Koyarmı oLum Sebn Senin icin yaşıyorum Gulum

oLumle Sevgi Arasında Kaldım Aşkım, Bu Alemde Ben Hep Tek başımaydım, Yarışıyorum Azraille oluyorum Hayaline…

1 paket sigara daha bitti gecenin 2′sinde sen tatlı ruyarların icindeyken, ben olumun eşiğinde buldum kendimi prensesim…

Alemin Kralıyız Sozleri Biz yazarız Sevgimizi Sakız Yapmayız, Seviyorsak Yanlışlara bakmayız…
geceleri olurum Serseri bırak beni Takma gerisini, Seviyorum Seni OLmaz bizde yanlış kelime tercihi…

Biz Sosyetik yerlerden geLmedik Karşına Guzelim, Biz Harbi Sokakların Delikanlı Adamlarıyız Cebimizde
Cay paramız Gonlumuzde Aşk yaramız Vardır

Harbi Adam Olmak Zordur, Dost Secmek elma secmek gibidir, Yalan Olup Tatlı Olucağına, Harbi Olucaksın
Acının Tadına Varıcaksın

Asaletimiz Baba Sozlerimiz, Baba Sozlerimiz Asaletimizdir

Kurşun Yedim Bu Alemde Sayısızca oLmedim, 2 bakışın yaktı beni ceylan Gozlum…

Beyaz Meleğim Oldun Seni tanıdığımdan Beri cenneti Gozlerimde Gordum Aşkından Oldum Deli, Bu
Alemde Sevemez Seni kimSe benim Gibi, Bulamazsın Bu Alemde Benim Gibi Delikanlı Sevgili

Üst Alt