bilgiliadam
Yeni Üye
En öbür sevgililer günü sözleri en özel sevgililer günü sözleri,en öbür sevgililer günü mesajları,en güzel sevgililer günü sözler,sevgililer günü mesajları 2019 48375 48375 endegisiksevgililergunusozleri5c55515e120a6endegisiksevgililergunusozleri5c55515e120a6 991 1406 sevgililergunuhediyesi112jpg48375 En değişik sevgililer günü sözleri sevgililergunuhediyesi112jpg48375 En değişik sevgililer günü sözleri Sevgililer Günü geldi çattı O güne daha özel kılmanıza yardım etmek için sizlere özel en hoş sevgililer günü mesajları, şiirleri, hediyelerini biraraya getirdik Sana dürüst bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına küçücük bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun! Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer günün kutlu olsun! Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Derhal uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum Sana yıldızlar kadar yakın elde etmek isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar dek yakın elde etmek isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen dek yakın elde etmek isterdim ama beni, seni sevdiğim dek sevebilmen için Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki ahali, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin Bil ki çok özlendin Sevgililer günün kutlu olsun! Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum Sevgililer günün kutlu olsun Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun! Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük armağan odur bana Hani en güzel aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana! Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni fazla seviyorum Gece bir diğer giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve yaşam daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını Muuckk!!! Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, haberdar olmadan senelerdir beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim Sizler 14 Şubatta sevdiğinize bu mesajlardan iletebilir, hediyeleri verebilir ve onda yarattığı etkiye şahit olabilirsiniz Sevdiğinizin gönlünü elde etmek için veya onun gözünde daha fazla büyümek için ilettiğiniz bu mesajlar aranızdaki bağları daha da güçlendirebilir Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun! Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer günün kutlu olsun! Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Acilen uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum Sana yıldızlar kadar yakın elde etmek isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın almak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen dek yakın olmak isterdim ama beni, seni sevdiğim dek sevebilmen için Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin Bil ki fazla özlendin Sevgililer günün kutlu olsun! Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle yok de kalpleriyle görmek isterler Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum Sevgililer günümüz kutlu olsun! Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum Sevgililer günün kutlu olsun Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla ufak melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun! Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanında Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana Hani en güzel aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana! Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum Gece bir diğer giyer siyahını, yıldızlar daha bir olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, uzat yanağını Muuckk!!! Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olan olmadan senelerdir beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi ağır ağır eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım Seni sevdiğim dek yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım! Yüreğimdeki tek istek, hayalimdeki tek arzu, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim Sevgililer gününü kutluyorum Daha nice yıllara Güneşin doğduğu da bir reel battığı da Kalbimin attığı da bir hakiki, günün bittiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak bir bir Seni seviyorum, işte o en büyük reel Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum Yüreğim hafif ıslaktır benim dar köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kere güneşe asmaktan Sevgililer günün kutlu olsun aşkım Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat Yüreğin dek yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben daima ordayım! Hadi gel tut ellerimi! Benimle bağlı! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle Halk tanıdım yıldızlar gibiydi, tümü parlıyordu Fakat ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim Sevgililer günümüz kutlu olsun! Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat Ne vakit tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne süre gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer Sevgililer günün kutlu olsun! Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum Mavi gözlerini özlüyorum Sevgililer günün kutlu olsun Nasıl oysa uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzak olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Gözlerin çay kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, üstelik aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer günlerine ufak bebeğim Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim bundan böyle bir gökyüzüm var Sevgililer günümüz kutlu olsun! Bugün her zamankinden bambaşka bir şey yapayım dedim olmadı tekrar sana daima aşık olup seni düşündüm Sevgililer günün kutlu olsun! Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz İyi ki varsın! öyle güzelsin ama yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum Öylesine bağlanmışım oysa, sensiz duramıyorum Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilen harika bir rüyasın! Seni fazla seviyorum Sevgiler günümüz kutlu olsun sevgilim! Sana bahçeden gül yok güneşten atom koparıp getirmek istiyorum lakin kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer günün kutlu olsun Bir Takım rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer Bazıları da çok çok güzel olurBenim en uzun ve en hoş rüyam, şu an bu mesajı okuyor Seni fazla lakin fazla seviyorum biriciğim Sesini duysam da her lahza yüzünü bakmak gibideğil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni hoşuna gitmek gibi yok! Seni böylece çok özledim fakat Sevgililer gününde yanında olup sana sana sarılmak için çıldırıyorum Paylaştıkça gelişen tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi tekrar tekrar çoğaltalım sevgilim Daha nice mutlu sevgililer gününe Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler Seni seviyorum Daha nice günlere defalarca birlikte canım Yaşamak özlemsiz, istek sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ama hoşlanmak daima beraber elde etmek degil, sensizken bile seninle olabilmektir Bu sevgililer gününde yanında değilim ola ki fakat özlemim sevgim hep seninle Seni seviyorum! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki halk müziği, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun! Bir demet gül belirlemek isterim sana Güllerden güzelsin aslında Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin Sevgililer günün kutlu olsun! Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi Sevgililer gününde ola ki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben daima ordayım! Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabahtan ise ruhuma doğan güneşim oldun Sevgililer günün kutlu olsun! Okadar güzelsin ancak yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Öylesine bağlanmışım fakat sensiz duramıyorum Sevgililer günün kutlu olsun! Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi fakat sensiz geçen bir saniyenin ölümsüzlük dek uzun olduğu öğretilmedi Yaşamımızın her derhal birlikte olmamız dileğiyle sevgilim Sevgililer günümüz kutlu olsun Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer Bazıları da çok fazla hoş Benim en uzun ve en güzel rüyam şu lahza bu mesajı okuyor Sevgililer günün kutlu olsun! Seni ne dek sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın yok mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen her zaman kalbimde yatan tek sevgilimsin Sevgililer günün kutlu olsun! Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı gerçi sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni pek fazla seviyorum ki Seni yıldızlara benzetiyorum onlar değin uzakta onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin Sevgililer günün kutlu olsun Seni varsayım edeceğin değin değil, tahammül edemeyeceğin dek çok seviyorum Sana Sevgilim!diyebildiğim için kendimi fazla uğurlu görüyorum Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim Sevgililer günün kutlu olsun! Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Eskiler böyle der Gökuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Sevgililer günümüz kutlu olsun Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Ahali onu hayatı her tarafında belki bir defa görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir Tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi Bizim de sevgimiz daima yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim Nice sevgililer günlerinde birlikte almak dileğiyle @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor Lakin bil oysa gerçeğini, gözlerinin içine bakarak belirlemek isterdim Ve seni sevdiğimi fısıldamak Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar dek çok seviyorum 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNÜN TARİHÇESİ Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının namına bildiri edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır Bu sebeple bazı toplumlarda Aziz Valentin Günü(St Valentine's Day) olarak bilinir Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan birey veya sevgili anlamlarında da kullanılır Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir Tahminlere kadar 14 Şubat günü, bütün dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır Şubat ayı ortasının aşk ile ilişkisi antik çağlara dayanmaktadır Antik Yunan takvimlerinde, Ocak ayı ortası ile Şubat ayı ortasının arasında kalan vakit Gamelyon ayı olarak adlandırılmıştı ve Zeus ile Hera'nın tanrısal evliliğine adanmıştı