Son Konu

En guzel Doğum gunu mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Canım arkadaşım iyi ki doğdun Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun!

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman var olduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin Doğum gunun kutlu olsun…

Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğum gunu şarkısı soyleyemiyorum Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gonlunden ne geciyorsa hepsinin gercekleşmesi dileğiyle… Mutlu yıllar!

Bugun belki de cok kişiden doğum gunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj İyi ki varsın…

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sursun İyi ki doğdun Nice mutlu yaşlara

Gelemedik ama unutmadık da; doğum gunun kutlu olsun, tum guzellikler seni bulsun! NiCE YILLARA…

Sağlık başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol! MUTLU YILLAR…

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek icin Doğum gunun KUTLU OLSUN!

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum gunun kutlu olsun!

Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle Doğum gunun kutlu olsun
Yeni yaşın dilediğin tum guzellikleri, beklemediğin surprizlerle getirsin MUTLU YILLAR!

Bir yıl daha bitti, ama sakin uzulme zaman cabuk geciyor diye Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle Nice yıllara…

Tonton bir Nine olduğunda bahcendeki sandalyene oturup eski gunlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar guzel gunler seninle olsun Doğum gunun kutlu olsun

Bugun geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum Doğum gunun kutlu olsun

Doğduğun o muhteşem gun bulutları aşarak, adeta bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayatımıza Hep sevgiyle yaşa! Nice mutlu yıllara…

Acı ve huzun bir yıldız kadar uzak, mutluluk goz bebeğin kadar yakın, umutların gercek, mutlulukların sonsuz doğum gunun kutlu olsun

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Eğer yanında olsaydım sana sımsıkı sarılır, her yeni yaşında gozlerindeki ışıltının devam etmesini diler yanağına kocaman bir opucuk kondururdum Doğum gunun kutlu olsun

Doğmanın bedeli olum, gencliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakarlık, dostluğun bedeli paylaşmaksa; bugunun bedeli hatırlanmaktır Doğum gunun kutlu olsun

Bugun dilediğin tum dileklerinin gercek, geleceğini oluşturacak her yeni gun, bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Mutlu yıllar…

Geleceğini oluşturarak yaşamını belirleyen her yeni gunun bir oncekinden daha guzel, arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim… Nice guzel doğum gunlerine…

Uyarı! Bu mesaj aşırı sevgi, neşe ve iyi dilek icermektedir Bir dakika icin seni duşunen biri olduğunu bil ve sevincini hisset! Bu mutluluğun her zaman sursun İyi ki doğdun Nice mutlu senelere…

Doğum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene, karakollar beni alır sorgular gecelerce, hic bekleme belki gelmem gelemem senelerce… Şu hayatta eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin İyi ki varsın, doğum gunun kutlu olsun…

Yeni bir yıla başlarken, sağlık ve mutluluk diliyorum Acıların, felaketlerin, gecip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice yıllara…

Nice mutlu yıllara, doğum gunun hatırına, unutmak zor olsa da, arama bundan sonra! İşte bir yıl daha bitti, lutfen uzulme zaman cabuk geciyor diye… Unutma ki her canlı aynı şeyi yaşıyor Bu senenin sonunda arkana baktığında umarım harika bir yıldı dersin… Yaş gunun kutlu olsun
Guneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir yaşam dileğiyle… Doğum gunun kutlu olsun!

Dunya’da bircok insan vardır, kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi guluyor, kimi ağlıyor, ama tum guzelliklere layık biri var! O da ş anda bu mesajı okuyor… Nice yıllara…

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parca zaman, ozguven ve başarıyı da eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp tum dileklerinin gercekleştiği bir hayat pastası yapabiliriz sanırım Mutlu yıllar dileğiyle…

Dunya’da eşsiz bir guzellik varsa; o da kalbindedir Hayatının geri kalanı yureğinin guzelliği gibi sevgi dolu gecsin Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum gunun kutlu olsun!

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır Kabul edilip edilmemesi onemli değildir Onemli olan duyguların ifade edilmesidir Doğum gunun kutlu olsun

Butun hayallerin umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul ve doğum gunun kutlu olsun Sana yuz binlerce opucuk ve kucak dolusu sevgi yolluyorum… Bil ki unutulmadın Aramızda mesafeler olsa da her zaman kalbimdesin… Doğum gunun kutlu olsun

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, arkadaşların unutmadığı bir omur icin bu doğum gunun yeni bir başlangıc olmasını dileriz… Doğum gunun kutlu olsun…

Kalbin, hangi guzel şey icin carpıyorsa, her doğan guneş sana onu getirsin Doğum gunun kutlu olsun

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en iyisini en guzelini yaşar, hayatın boyunca başarı merenlerini kolayca tırmanırsın İnşallah yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin Nice mutlu yıllara…

Senin sevginin yeri gonulde hep ozeldir Seni sevmek her şeyden guzeldir Nice insanlar gordum ama senin varlığın bin insana bedeldir İyi ki doğdun

O buyuk gun daha dun gibi; Resimler sarardı ama doğum gunu pastamızın tadı hala damağımda! Bu sene boyle olsun, yakında goruşmek uzere nice yıllara…

Hayatta en guzel yıllar cabuk gecenlerdir Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gununden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Nice yıllara…

Sağlık, başarı, mutluluk, aşk seninle olsun, sende hep benimle ol! Mutlu yıllar hayatım…
Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha cok sevilmen dileğiyle… Yeni yaşın mutlu, doğum gunun kutlu olsun

Kelebeğin kanadı kadar hafif olsun kederlerin, doğum gununde bu pasta tam sana gore bebeğim… Nice yıllara sevgilim, Doğum gunun kutlu olsun

Sevgi bestesinin tınılarını yureğinde hissedeceğin, umitlerin mutlulukla pekişeceği, gulucuklerin hic bitmeyeceği, sevgi, sağlık ve huzur dolu bir yıl olması dileğiyle…

Yuzunde her zaman bir gulumseme olsun cunku sana cok yakışıyor Doğum gunun kutlu olsun
Su sesi gibi hoş geliyorsun kulağa, ateş gibi yakıyorsun icimi, ister yak, ister serinlet, seni seviyorum aşkım Doğum gunun kutlu olsun…

Ruyaların en guzelini gorurken Allah’ın sana gonderdiği meleklerin kanatları o kadar buyuk olsun ki, en masum anında bile sana kimse zarar veremesin İyi ki doğdun

Uzgunum, belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle beraber kutluyorum Yakında goruşmek uzere, Nice yaşlara…

Once kardın, eridin cağlayan oldun Goncaydın, actın gul oldun Gozumde yaştın, bittin gulucuk oldun Bir yaş daha buyudun, iyi ki doğdun

Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum gunun kutlu olsun

Her doğum gunun de bir adım daha yaşlanıyor olsak da, bu gunu yaşama inat cocukca yaşayalım birlikte, doğum gunun kutlu olsun biriciğim

İnşallah yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, sevgilerin en guzelini tadar, başarı merenlerini bir bir tırmanırsın Hak ettiğin guler yuzunu ve neşeni hic yitirmezsin Doğum gununu tebrik ederim

Üst Alt