Son Konu

En Güzel Dramatik Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Hoş Dramatik Mesajlar dramatik sözler 2019 dramatik mesajlar 2019 Kim dramatik sözler istiyor? Ola Ki o kişi siz iseniz, tamda yerindesinizenguzeldramatikmesajlar5c557870a40bcalt sırası gelmişken niçin dramatik bilmiyoruz fakat bu dramatik sözler en güzelleri işte onu mükemmel biliyoruzenguzeldramatikmesajlar5c557870a40bcalt Buyrun Melek'lerenguzeldramatikmesajlar5c557870a40bcalt 1549105260 1549105260 enguzeldramatikmesajlar5c5578713d09denguzeldramatikmesajlar5c5578713d09d enguzeldramatikmesajlar5c5578713d09d Ne Sonsuzluklarda Kayboldum Sen Sevgiler içinde Savaşlara girdim Lakin Sonum Böyle Hüsran Olmamıştı Sayende Hüzünlere Bıraktım gençLiğimi Dramatik Bir Sevgi Benimkisi Karşılıksız Bir Umut Kapısında Dilenci Oldum Yalnızlık Doymuş Bir Vücut Bıraktın Arkanda Lanet Ediyorum Sevgine Seni Tanıdığım günlere Zamanlara Aylara Yıllara Seni Hoşlanmak Sensizlik Olucakmış bilmemişim! Arkadaşındır Ara Sıra Seni Tüketen Dostundur Bazen Çıkmazlar iöine Sokan Seni Birde Sensin Beni Çaresizlikler içine düşüren Gözlerimi Kapatınca Güzel Hatıralar Geliyor Aklıma Muziklerde Anlıyorum Hayatı Sen Yalnızca Boşzamanlarımda Kaldın Sen Bir Hayal ürünüsün Bundan Böyle benim için Hayata Dair Bir anlamım Kalmadı Yaşam içerisinde Bir Dalım değil Artık Sensizlikle Kaldım Odamda Sensizlikle öLücem Yalanlar Aralarında Yaşamak için Sebebim Vardı Oda En Arkadaşıma gitti Dön Nasıl kimleysen Dön Beni Azıcık Sevdiysen insafsız Sevgili Sözlerim Dek Hayatımda Dramatik Bu Dünyada Sensiz Yaşanan Zamanlarda Nefretim Vuruyor Yazılarıma Okadar Çok Heybetli Bir Yaşantım Olmadı Bu Dünyada öLümü Bekledim Sensizliğin Kucağında Değil Elde Etmek Sensiz Kalmak, Bundan Böyle Alıştım Dramatik Sevgilerin Dramatik Sonlarına Nekadar Uzaklaşsamda Bu hayattan Geliyor Buruyor Beni Tğkenmiş kalbimin Dramatik Atışları Dikkatsiz Sevginin Sonu Ayrılık iLetişimsiz bir iLişkinin Sonu Dramatik Ayrılıktır Yaşam Acısıyla tatlısıyla Güzeldir Acı Olan Sözler Bile Ara Sıra Tatlı kazanç insana Kim Bilir Ola Ki Bu Hayatta Blamadığım Huzuru Kabirde Bulurum, Kim Bilir Kabirde Bulamayacağım Huzuru Seninle Bulurum Yada Sensiz Bulurum Hayat Bir Boşluğum içinde ortadan kaybolmak en fena,süde bu boşlukta seninde yanımda Olmamanenguzeldramatikmesajlar5c557870a40bcalt :( Frown :( Cehennemin Ateşi Bundan Böyle Bırakmaz beni Cennet Yüzlüm Sen Benden Gittin gideLi Dramatik Aşkların Son Bulacağı Bir Dünya istiyorum Bundan Böyle! Sana Baktıkça Kendime Acıyorum kendime Acıdıkça Sana Lanet Ediyorum Gülüşün Nekadar beni Mutlu Ediyorsa Sözlerinde Hayatımı Dramatik Bir Işık Halkası Sokuyor Bu Gidişlerin Bir Anlamı Olmalı uykusuz Kaldığım Zamanların Sonu Böyle Dramatik Olmamalı Ya Sev Beni Yalansız yada yalansız oL Söyle Gerçekleri Olumsuz Dramatik Hayatımıza  

Üst Alt