bilgiliadam
Yeni Üye
Mutluluk Mesajları En Guzel
Mutluluk İle İlgili Mesajlar
Mutluluk Hakkında Guzel Sozler ve Mesajlar
Mutluluk mesajları sayfasında cok guzel mutluluk sevinc sms cep mesajlarını bulabilirsiniz Buyrun mutluluk mesajları;
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle…
Kahkaha; korkunun ve şeytanın tek duşmanıdır Belkide olurken yapılacak son şey gerceğe kahkaha ile gulmektir
Bir guluşunle bir lafınla mutlu olmasını oğrendim Bu bendeki ben değil, bendeki sen oldu artık Seninle mutluyum…
En guzel mutlulukları diliyorum sana, en guzel sevgilerimi yolluyorum sana Seninle mutluyum bunu anla!
• Sevgi karanlik bir tunelde yakilan mum isigi gibidir… Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne oldugunu soylemez…
• Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur
• Dal Ruzgarı Affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere
• BIR SEYI SEVMENIN YOLU, ONUN KAYBOLABILECEGINI BILMEKTIR
• Herkesi kusurları ile goren bir kimsenin senden de ovgu ile bahsetmesini bekleme
• Daglarda pinarlar caglamasa, Derelerde seller kahkaha atabilirmi?
Durgun sular derin akar!
Insan tirmanirken, dagin kafa tutmasina razi olmalidir!
Para her kapiyi acar, ancak kilitliyemez!
Her bildigini soyleme ama, her soyledigini bil!
Savasi bilmiyen barisi da bilmez!
Ask, utanma ve cekinmenin oldugu yerde vardir!
Gercegi insanlarin olculeri ile degil, insanlari gercegin olculeri ile tani!
Gozlerin konustugu dil her yerde aynidir!
Gelecek, umut sahipleri icin vaadlerle doludur!
Yeryuzundeki hic bir uzaklik, dun kadar uzak degildir!
Aldatilsan dahi sakin kimseyi aldatma
Sicak kalbli ol ki, Vicdanlar dussuncelerine buyur etsin!
Insan vardir zamani kendi hesabina yontar, insan da vardir bir yasam boyu zaman onu yontar!
Kalbin tiktaklari dogumla baslamis olum bestesinin miriltilaridir!
Cok yumurta ve civcivleriniz varsa, sakin hepsini bir sepete koymayin!
Anlamsiz hirs, arslani fare yapan bir kapandir!
Insan ashik oldugu seyin kollarinda can verir!
Kristalin bedelini goze almiyan onunla oynamasin!
Her gulde diken olur ama, kesinlikle dikende gul bitmez!
Eline gecen her firsatta cevrene tohum sac; varsin bir baskasi hasat etsin bir bahar mevsiminde!
• BIR DUSMANI AFFETMEK,BIR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR
• Karlı bir cam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek
• Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz
• OLUMDEN DEĞİLDE OLUMLERDEN KORKARIM,CUNKU İLKİNDE BEN VARIM,İKİNCİSİNDE SEVDİKLERİM )
• Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgecilmezlerdense
• Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileği ile
• Hayatta uc şeyi sevdim; Seni, kalbimi, umit etmeyi…Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye…
• geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol
• kahkaha korkunun ve şeytanın tek duşmanıdır belkide olurken yapılacak son şey gerceğe kahkaha ile gulmektir
• SENİ PAYLAŞMAK YERİNE OLMAMANI YEĞLERİM
• kotumser yalnız tuneli gorur,iyimser tunelim sonundaki ışığı gorur,gercekci tunelle birlikte ışığı hemde gelecek treni gorur
• insanlar ozgur olarak doğar,ama her yerde zincire vurulmuş olarak yaşarlar
• eğer dunya hakkında birazcık bir şey anlamak istiyorsak hınctan ve nefretten arınmamız gerekir
• yıldız kumelerini ilk keşvedip ad veren aşıklardır****Bakışlarını kaldır ama bakma bana
• Sevgili kardeşim ne zaman bir sal yapacağız kendimize ve yelken acacağız gokyuzunden aşağıya
• Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında gecen zamandır
• Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğimki bir daha cennetine donemeyeceksin!
• Ucurumun kenarında bile olsan gulumseSırf hayata gıcıklık olsun diye
• Kalbim seni sevmeyecek kadar adi ise ellerim onu parcalacak kadal asil dir
• Gercek sevgi kotuluk gorduğunde azalmayıp iyilik gorduğunde artmayandır
• İnsanları cılgına ceviren şey bu gunun deneyimi değil, dun olan bir şey icin pişmanlık duymak ve yarının getireceklerinden korku duymaktır
• KENDI BAHCESINDE DAL OLAMAYAN BIRI, GIRMIS BAHCEME AGACLIK TASLIYOR
• Aşk;verdiğinize pişman olmadığınız sevginizdir
• Taşı delen suyun gucu değil damlaların surekliliğidir…
• MAVİLER GİYER DENİZ OLURUMYEŞİLLER GİYER BAHAR OLURUMBELİ OLMAZ BELKİ BİR GUN BEYAZLAR GİYER SENİN OLURUM
• “Fantazi, bilgiden daha onemlidir
• SEN BAZEN EN ZİFİRİ KARANLIK GECEMİN GUNEŞİ, SEN BAZEN YAŞANACAK HAYATIN CESARET VERECEK MUTLULUK YANI, SEN BAZEN VE HER ZAMAN SEVGİMİN TEK NEDENİ…!
• insan sahte para yapar ama daha cok para sahte insan yapar
• Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Otesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın
• İnsan bir defa aşık olur geride kalanlar ise sadece bir tutkudur
• insan en cok reddettiği şeye yakındır
• Guzel bakan guzel gorur,guzel goren guzel duşunur,guzel duşunen hayattan lezzet alır
• Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM!
• SENİ SEVİYORUM! diyen dillere değil…Senin icin AĞLAYAN GOZlere inan
• ozunde soyluluk yoksa insanın tac da giyse soysuzdur !!
• Ahlak olmayan yerde kanun birsey yapamaz
• gullerimiz olsun kırmızı ve beyaz kırmızı guller senin, beyaz guller benim beni unutursan kırmızıı guller solsun seni unutursan beyaz guller kefenim olsun
• GOZ;GOZU GOZLEYEN GOZLERİ GOZLER
• Soytarılık etmeden guldurebilmek seni ekmek calmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan guneşi icime suzebilmek gibi multeci isteklerim oldu arasıra bilmiyorsun
• Bana dunumu geri getirin, ben size yarınlarımı vereyim
• Aşık Olmak Bana Okyanusları Hatırlatırdı…Benim Aşık Olmam,Benliğimin Beni Acıtan Butun Sırlarını Bir okyanusta Eritmek Anlamına Gelirdi
• Aşk dudaklarında kahkaha değil gozlerde ki yaştırMatsat sevgi uğrunda olmek değil uğrunda olecek sevgi bulmaktır
• TANRININ BANA VERDIGI EN KUTSAL HEDIYE SEVGI DOLU BIR KALP; YALNIZ, BUNUN BANA ACI VERECEGINI HIC HESABA KATMAMIS OLSA GEREK
• Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak degil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır
• yasamda savasları her zaman guclu olanlar kazanmaz enınde sonunda kazanan kazanabılecegıne ınanandır
• EGER BİRGUN BULUSACAĞIMIZ YERE GELEMEZSEM DUNYANIN BUTUN RENKLERİNDEN OLUŞAN BİR DEMET CİCEK YAPTIR CUNKU BENİ SENDEN AYIRACAK OLAN TEK KUVVET OLUM BENİ YAKALAMIŞ DEMEKTİR
• SevmeK Seni SeviyoruM DemeK DeğiL… Seni SeviyoruM DerkeN TitremektiR
• GELDIGI ZAMAN BOSLUK DOLDURANLARDAN DEGILDE GITTIGI ZAMAN YERI DOLMAYANLARDAN OLMAK ISTERDIM
• insanların yaptıgı sahte paralar gıbı paralarında yaptığı sahte insanlar vardır
• İnsanlar;cicekleri severler ama koparırlar,ağacları severler ama keserler,hayvanları severler ama avlarlar Birisinin bana “Seni Seviyorumdemesinden cok korkuyorum!!
• SENİBENİM KADAR SEVENLER SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN!
Goz sevdigini, gordugunu yitirebilir Can gozuyse gordugunu daima gorur
Yigit dedigin, gureste rakibini yenen kimse degildir; asil yigit kizdigi zaman ofkesini yenen kimsedir!
Tenini besleyip gelishtirmeye bakma, cunku o sonunda topraga verilecek bir kurbandir
Sen gonlunu beslemeye bak! Yucelere gidecek, shereflenecek odur
Mutluluk İle İlgili Mesajlar
Mutluluk Hakkında Guzel Sozler ve Mesajlar
Mutluluk mesajları sayfasında cok guzel mutluluk sevinc sms cep mesajlarını bulabilirsiniz Buyrun mutluluk mesajları;
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle…
Kahkaha; korkunun ve şeytanın tek duşmanıdır Belkide olurken yapılacak son şey gerceğe kahkaha ile gulmektir
Bir guluşunle bir lafınla mutlu olmasını oğrendim Bu bendeki ben değil, bendeki sen oldu artık Seninle mutluyum…
En guzel mutlulukları diliyorum sana, en guzel sevgilerimi yolluyorum sana Seninle mutluyum bunu anla!
• Sevgi karanlik bir tunelde yakilan mum isigi gibidir… Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne oldugunu soylemez…
• Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur
• Dal Ruzgarı Affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere
• BIR SEYI SEVMENIN YOLU, ONUN KAYBOLABILECEGINI BILMEKTIR
• Herkesi kusurları ile goren bir kimsenin senden de ovgu ile bahsetmesini bekleme
• Daglarda pinarlar caglamasa, Derelerde seller kahkaha atabilirmi?
Durgun sular derin akar!
Insan tirmanirken, dagin kafa tutmasina razi olmalidir!
Para her kapiyi acar, ancak kilitliyemez!
Her bildigini soyleme ama, her soyledigini bil!
Savasi bilmiyen barisi da bilmez!
Ask, utanma ve cekinmenin oldugu yerde vardir!
Gercegi insanlarin olculeri ile degil, insanlari gercegin olculeri ile tani!
Gozlerin konustugu dil her yerde aynidir!
Gelecek, umut sahipleri icin vaadlerle doludur!
Yeryuzundeki hic bir uzaklik, dun kadar uzak degildir!
Aldatilsan dahi sakin kimseyi aldatma
Sicak kalbli ol ki, Vicdanlar dussuncelerine buyur etsin!
Insan vardir zamani kendi hesabina yontar, insan da vardir bir yasam boyu zaman onu yontar!
Kalbin tiktaklari dogumla baslamis olum bestesinin miriltilaridir!
Cok yumurta ve civcivleriniz varsa, sakin hepsini bir sepete koymayin!
Anlamsiz hirs, arslani fare yapan bir kapandir!
Insan ashik oldugu seyin kollarinda can verir!
Kristalin bedelini goze almiyan onunla oynamasin!
Her gulde diken olur ama, kesinlikle dikende gul bitmez!
Eline gecen her firsatta cevrene tohum sac; varsin bir baskasi hasat etsin bir bahar mevsiminde!
• BIR DUSMANI AFFETMEK,BIR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR
• Karlı bir cam ormanında nefes almak bahtiyarlığına benzer seni sevmek
• Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz
• OLUMDEN DEĞİLDE OLUMLERDEN KORKARIM,CUNKU İLKİNDE BEN VARIM,İKİNCİSİNDE SEVDİKLERİM )
• Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgecilmezlerdense
• Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileği ile
• Hayatta uc şeyi sevdim; Seni, kalbimi, umit etmeyi…Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye…
• geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol
• kahkaha korkunun ve şeytanın tek duşmanıdır belkide olurken yapılacak son şey gerceğe kahkaha ile gulmektir
• SENİ PAYLAŞMAK YERİNE OLMAMANI YEĞLERİM
• kotumser yalnız tuneli gorur,iyimser tunelim sonundaki ışığı gorur,gercekci tunelle birlikte ışığı hemde gelecek treni gorur
• insanlar ozgur olarak doğar,ama her yerde zincire vurulmuş olarak yaşarlar
• eğer dunya hakkında birazcık bir şey anlamak istiyorsak hınctan ve nefretten arınmamız gerekir
• yıldız kumelerini ilk keşvedip ad veren aşıklardır****Bakışlarını kaldır ama bakma bana
• Sevgili kardeşim ne zaman bir sal yapacağız kendimize ve yelken acacağız gokyuzunden aşağıya
• Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında gecen zamandır
• Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğimki bir daha cennetine donemeyeceksin!
• Ucurumun kenarında bile olsan gulumseSırf hayata gıcıklık olsun diye
• Kalbim seni sevmeyecek kadar adi ise ellerim onu parcalacak kadal asil dir
• Gercek sevgi kotuluk gorduğunde azalmayıp iyilik gorduğunde artmayandır
• İnsanları cılgına ceviren şey bu gunun deneyimi değil, dun olan bir şey icin pişmanlık duymak ve yarının getireceklerinden korku duymaktır
• KENDI BAHCESINDE DAL OLAMAYAN BIRI, GIRMIS BAHCEME AGACLIK TASLIYOR
• Aşk;verdiğinize pişman olmadığınız sevginizdir
• Taşı delen suyun gucu değil damlaların surekliliğidir…
• MAVİLER GİYER DENİZ OLURUMYEŞİLLER GİYER BAHAR OLURUMBELİ OLMAZ BELKİ BİR GUN BEYAZLAR GİYER SENİN OLURUM
• “Fantazi, bilgiden daha onemlidir
• SEN BAZEN EN ZİFİRİ KARANLIK GECEMİN GUNEŞİ, SEN BAZEN YAŞANACAK HAYATIN CESARET VERECEK MUTLULUK YANI, SEN BAZEN VE HER ZAMAN SEVGİMİN TEK NEDENİ…!
• insan sahte para yapar ama daha cok para sahte insan yapar
• Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Otesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın
• İnsan bir defa aşık olur geride kalanlar ise sadece bir tutkudur
• insan en cok reddettiği şeye yakındır
• Guzel bakan guzel gorur,guzel goren guzel duşunur,guzel duşunen hayattan lezzet alır
• Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM!
• SENİ SEVİYORUM! diyen dillere değil…Senin icin AĞLAYAN GOZlere inan
• ozunde soyluluk yoksa insanın tac da giyse soysuzdur !!
• Ahlak olmayan yerde kanun birsey yapamaz
• gullerimiz olsun kırmızı ve beyaz kırmızı guller senin, beyaz guller benim beni unutursan kırmızıı guller solsun seni unutursan beyaz guller kefenim olsun
• GOZ;GOZU GOZLEYEN GOZLERİ GOZLER
• Soytarılık etmeden guldurebilmek seni ekmek calmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan guneşi icime suzebilmek gibi multeci isteklerim oldu arasıra bilmiyorsun
• Bana dunumu geri getirin, ben size yarınlarımı vereyim
• Aşık Olmak Bana Okyanusları Hatırlatırdı…Benim Aşık Olmam,Benliğimin Beni Acıtan Butun Sırlarını Bir okyanusta Eritmek Anlamına Gelirdi
• Aşk dudaklarında kahkaha değil gozlerde ki yaştırMatsat sevgi uğrunda olmek değil uğrunda olecek sevgi bulmaktır
• TANRININ BANA VERDIGI EN KUTSAL HEDIYE SEVGI DOLU BIR KALP; YALNIZ, BUNUN BANA ACI VERECEGINI HIC HESABA KATMAMIS OLSA GEREK
• Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak degil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır
• yasamda savasları her zaman guclu olanlar kazanmaz enınde sonunda kazanan kazanabılecegıne ınanandır
• EGER BİRGUN BULUSACAĞIMIZ YERE GELEMEZSEM DUNYANIN BUTUN RENKLERİNDEN OLUŞAN BİR DEMET CİCEK YAPTIR CUNKU BENİ SENDEN AYIRACAK OLAN TEK KUVVET OLUM BENİ YAKALAMIŞ DEMEKTİR
• SevmeK Seni SeviyoruM DemeK DeğiL… Seni SeviyoruM DerkeN TitremektiR
• GELDIGI ZAMAN BOSLUK DOLDURANLARDAN DEGILDE GITTIGI ZAMAN YERI DOLMAYANLARDAN OLMAK ISTERDIM
• insanların yaptıgı sahte paralar gıbı paralarında yaptığı sahte insanlar vardır
• İnsanlar;cicekleri severler ama koparırlar,ağacları severler ama keserler,hayvanları severler ama avlarlar Birisinin bana “Seni Seviyorumdemesinden cok korkuyorum!!
• SENİBENİM KADAR SEVENLER SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN!
Goz sevdigini, gordugunu yitirebilir Can gozuyse gordugunu daima gorur
Yigit dedigin, gureste rakibini yenen kimse degildir; asil yigit kizdigi zaman ofkesini yenen kimsedir!
Tenini besleyip gelishtirmeye bakma, cunku o sonunda topraga verilecek bir kurbandir
Sen gonlunu beslemeye bak! Yucelere gidecek, shereflenecek odur