M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 17 Kas 2023 #1 En Kolay Haliyle Kol Böreği Tanımı İçin Materyaller 3 adet yufka Sos için 1 yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağından biraz eksik sıvı yağ İç harcı için Dilediğiniz peynir ben lor peyniri kullandım 1 adet soğan rendesi 1 yumurta Bir tutam ince kıyılmış maydanoz En Kolay Haliyle Kol Böreği Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yufkamızı ortadan ikiye kesiyoruz yarım ay halinde. Sos gereçlerini bir ortaya getirip çırpıyoruz. Başka bir kasede iç harcı hazırlıyoruz. Yumurta dilek edenler eklemeyebilir, harcı bir ortada tutup, dağılmasını önlüyor. Sosumuzu her yerine gelecek biçimde fırça yardımıyla sürüyoruz. Düz olan kısma harcı, fotoğraftaki üzere yayıyoruz. Ve sıkı sıkı sarıyoruz, fotoğraftaki üzere donduruyoruz. Kalan sosu üstüne sürelim. 180 derecede kızarana kadar pişirin. Afiyetle
En Kolay Haliyle Kol Böreği Tanımı İçin Materyaller 3 adet yufka Sos için 1 yumurta 1 çay bardağı süt 1 çay bardağından biraz eksik sıvı yağ İç harcı için Dilediğiniz peynir ben lor peyniri kullandım 1 adet soğan rendesi 1 yumurta Bir tutam ince kıyılmış maydanoz En Kolay Haliyle Kol Böreği Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yufkamızı ortadan ikiye kesiyoruz yarım ay halinde. Sos gereçlerini bir ortaya getirip çırpıyoruz. Başka bir kasede iç harcı hazırlıyoruz. Yumurta dilek edenler eklemeyebilir, harcı bir ortada tutup, dağılmasını önlüyor. Sosumuzu her yerine gelecek biçimde fırça yardımıyla sürüyoruz. Düz olan kısma harcı, fotoğraftaki üzere yayıyoruz. Ve sıkı sıkı sarıyoruz, fotoğraftaki üzere donduruyoruz. Kalan sosu üstüne sürelim. 180 derecede kızarana kadar pişirin. Afiyetle