Son Konu

En Kral Sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
En Kral Sözler 2019 2019 Kral Sözler Alemdeki En Kral Sözler Vurucu mu vurucu , delici mi delici, birbirinden kral sözler geliyor meleklerenkralsozler20195c5577a140055pngalt :D:D :D:D :D:D 1549105053 1549105053 enkralsozler20195c5577a14383aenkralsozler20195c5577a14383a enkralsozler20195c5577a14383a Gözlerine Bakınca Gördüm Kendimi, Kendime Bakınca Gördüm Gözlerindeki Sevgiyi… Seni Dün Gece Rüyaralarımda Gördüm Bu Gece iSe hayallerimde yaşatacağım… Siyahım Matemine Kapılsada hayatım, Siyahlıklar içinde Benim hayatım… Biz Sevdikmi Namusumuz Gibi Severiz Şerefimiz Gibi Koruruz… Bizim Sevgilerimiz Yalan Değildir Sevdikmi Kral Gibi Severiz, Sevdiğimiz için öLürsek Şiirlerimizke Gömülürüz… Sevdiğimin Yanında Bulurum Kendimi, Aşkım için Olurm Deli, Ne Kral Dinlerim Ne Çılgın, Hepsi Seyir eder Sevgimi… Biz yere Düşen Sevgilerimizi Topladık her yerde Hoşuna Gitmek istedik, Bu Alemde En Kral Sevgi Bizimdir Aşmkımız daima Ebedi… Sevgilere Yüreğimi Kapadım Artık Gönlüm Olmuş Tarumar Ben Olmuşum Derbeder, Sevmemki Artık kimseyi O benden Gitti Gideli Hapishane Oldu Yuvamız Sevdalıyız Aşkımız için Yatarız… Alkol Damarlarımda Gezerken Sigara Ciğrelerimi inletirken, Yalnızca Sevdanın Acısını Çektim içimde… Delikanlı Gibi Seven Adama Yoktur Kural da Kral da , Light Gibi Seven Adama Vardır Kural da Kral da… Biz Sokaklarda Koşmayı Öğrendik Gülüm, Ekmek Parası için Savaşmayı Öğrendik, Sevgimiz için Cinayetleri Ezberledik… Biz Hayatı tesbih taşlarının Aralarında Elimizden geçirdik Gülüm, Bize Koymaz EN Kral ÖLÜM…!!! Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Ağlamak içinde olsa gözlerini özledim Bir kar tanesine değin beyaz ol lakin ; onun değin soğuk olma bitanem… ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αηgι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη…вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη… Sen benden ayrılmaya karar verecek değin küçüldüysen Ben senin uğrunda ölümü göze alacak değin büyüdüm demektir… Kimine kadar adamız, kimine göre yalanız Hepiniz bakımlı olun biz adamına göre muamele yaparız…  

Üst Alt