Son Konu

en sitemli sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak

Donmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden opmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim!

Sev oyle sev ki kalmasın sende gurur, Gurur'un başladığı yerde sevgi son bulur

Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş

Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dunyamı yıktın Vefasız Aşkım

Dunya dondukce sen hep bana DONMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GORMEYE Her kahkahamda goz yaşı DOKMEYE Ben yaşadıkca sen OLMEYE Mahkumsun

Aramıza yollar, yabancı kollar,zor yıllar girdi,umitlerimi,saf sevinclerimi derken seni kaybettim Bir iki sozle bir kac şarkıyı, adaletsiz yargıyı Birde bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim

Araya koskoca yıllar girse de kalbim seninle bu can seninle koskoca dağlar girse de araya ben seni unutmam unutamam ki ben sana kocaman bir can verdim sen bana sevgi durustluk verdin ben seni nasıl unuturum ki sen bana bir can bir sevgi verdin

Artık gunlerim gunlerden uzun gecelerim gecelerden yalnız seni sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her cileyi gordum hayatın her cilvesine alıştım yalnız senin yokluğuna alışamadım şimdi anlıyorum acıdan hasretten gozyaşından başka hic bir şey vermemişsin bana yıkılan hayallerime yok olan gecmişime kaybolan geleceğime Ağladım Ağladım cocuklar Gibi Ağladım

Aşkım ne zaman dağlar sahili, mehtap geceyi dunya donmeyi unutursa, bende seni o zaman unutacağım

Aşkımız su uzerine yazılan bir masaldı, goz kirpimi kısalığında kelebeğin omru uzunluğundaydı Kalbimizde bir omur boyu cekeceğimiz yaralar bıraktı

Aşkın bitmiş olsa da hic sevmesen de Beni cok aldattın hoş gormesem de Bir şeyler bulmuştum ben o sevginde Bekliyorum bir gun donersin diye

Ay doğarken bir soğudun arkasından,gul yuzunde sisli bir esintiyle,akşamın gocusune huzun serperek ve yağmurdan geceye perdeler cekerek beni duşun unutma

Ayrılığın resmini cizdim sarı odalara, yureğimi soğuttum zemheri ayazında Sonra uzun uzun ruzgarın guluşunu seyrettim caresizce Ve gecenin en koyulaştığı yerde olumu kucakladım masmavi yureğimle

Bak yine soldu guneş yine akşam oluyor omrumun kadehine sensiz bir gun doluyor sen yoksun diye inan dertliğim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni cok seviyorum

Bana bir gunun yirmi dort saat, bir saatin atmış dakika ve bir dakikanın atmış saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim

Batık bir gemiymiş aşk limanında Kader bu deyip de avutma beni ayrılık kapımızı caldı sonunda senden son dileğim unutma beni

Bekleyiş bir ozleyiş gonuldeki Sitemlii bir susleyiş bin bir hisle sevmeli neden o cok sevene unut bekleme derler oysa seven umitsiz olsa da bekler

Üst Alt