Son Konu

Erkan Petekkaya: Sevgi gösterdikçe kazık yedim

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
erkan_petekkaya_sevgi_gosterdikce_kazik_yedim_1561276761_5602.jpg

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, TRT 2'de ekrana gelen Sinema Üzere Hayatlar programına katıldı ve burada bir grup açıklamalarda bulundu. Petekkaya, kişilere güvendiğini sonrasında canı yansa da bundan pişmanlık duymadığını lisana getirdi.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla ekrana gelen Sinema Üzere Hayatlar programına konuk oldu. Petekkaya, program sırasında kariyeri ve rol aldığı O denli Bir Makbul Vakit Ki serisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Kaptan rolünü oynadığı O denli Bir Makbul Devir Ki serisi hakkında konuşan Petekkaya, 'Öyle Bir Makbul Vakit Ki'de 'Ali Kaptan'ı canlandırırken yollarda küfür yemekten çok korktum. Fakat hiç başıma gelmedi. İtiraf edeyim, bu rol yıllarca uykularımı kaçırdı. Bostancı'da oturduğum mahallede kimsenin sevmediği bir adam vardı. Lakin ben ön yargılı değildim. O adamı neden sevdiğimi, adamın neden sevilmediğini düşünüp 'Ali Kaptan' karakterini o formda ortaya çıkardım.' açıklamasında bulundu.

F1tp5_1561277085_6508.jpg

Yeşilçam sinemalarının çekildiği o eski periyotlarda teknik açıdan taraf almak istemeyeceğini söyleyen Petekkaya, 'Teknik olarak filmin eski periyodunda olmak istemezdim lakin ortamı yaşamak isterdim. Bize, size (Hülya Koçyitiğit) gösterilen hürmet gösterilmiyor. Mesela ben sizi gördüğümde ne yapacağımı şaşırdım.' sözlerini kullandı. 

Petekkaya kelamlarını, 'İnsanlara sevgi gösterdikçe kazık yedim. Tanıştığım her beşere 10 puan veriyorum. Sonrasında canım yansa da pişman olmuyorum.' halinde sürdürdü.
 
Üst Alt