Biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gozlerin zamanla takılırsa uzaklara, hele kulakların zamansız deli gibi cınlarsa, bil ki bir yerlerde ozlenmişsindir
Ismini kagıda yazamıyorum Gun gelir yerlere atılır diye, elerim tutmuyor cizemiyorum resmini gorenler tutulur diye
Bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden ve gozumden yaşlar suzulurken, dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkur ettim tanrıya, bu gece yanımda oldugun icin
Hayata niye geldim diye duşunmeye başlamıştım 21 imden sonra seninle tanısınca anladım dunyaya geliş sebebimi
Benim sana olan aşkım sagır bir ressamın , kristal bir yuzeye dusen gulun sesini cizdigi zaman biter
Sevgiliyi aylarca goremeyen aşığa, sevgili icin akan gozyaşı bile guzeldir
Eger askta guzel bir an varsa oda baskalarini bastan cikartan o yuregin benim icin kan agladigi zamandir
İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlersede, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez
Beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hicbir şey kalbleri birbirine bağlamaz
Ağlamak istiyorsanız asla yapmayınCunku, bir yerlerde sadece sizin bir guluşunuz icin yaşayanbirileri mutlaka vardır
Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar donersen don yine aynı yerde karşılaşacağız
Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı
Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri
Yanagına duşen bir kar tanesi eriyip dudaklarına ulastıgı zaman, ve bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde, yuzunu ruzgara don yeter, o benim iste!
Basın goğsume yaslandıgında, tek duşmanım var Gecip giden zaman
Seni ne kadar sevdiğimi ogrenmek istersen, yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir
Ruzgarın kemanını caldıgı ve damlaların pencerene vurdugu bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurdugun ve keşke dedigin tum guzellikler senin olsun
Once duştuğumde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi oğrendim, sevilmeyi, herseyi oğrendimde yalnız seni unutmayı ogrenemedim
Gozler dudaklardan once tebessum ederse o sevgiden şuphe edilmez