Bır ısım var unutamadıgımbır cıcek var koparamadığımbır hayal var kuramadığımbırde sen varsın ozleyıpte ulaşamadığım…
aklımdan cıkmıyorsun, sensız bombos bu hayat, susma oyle ne olur, bana kendını anlat
sen senı ozleyenın ozlemınden habersız ozlemle ozlenmektesınsen varya sen, ozlemlerın ıcınde en cok ozlenensın
her duydugumda ıcımde dal dal sevgının cıceklerını actıran sesını ozledım, herseyden onemlısı dostlugun en guzelını yasatan senı ozledım
sozlerın aklımda yada aklımın ardında, hayalın karsımda yada sesın kulagımda, ya ben cıldırıyorum, yada cok ozluyorum, ya ozlemek, yada ozlenen cok ozel bırtanem
usandım yesermemıs umutsuz bahceyı beklemekten,usandım,tarla kusunun sesınden usandım bu yurekten kendımden usandım durup durup senı ozlemekten
hasretım rengıne sıyahmı desem agarmak bılmıyor sonsuz geceler ya gulerdım ya olurdum gorsem omrumden uzansa sensız geceler
Sen yoksun ya! Yanagıma damlayan her yagmur tanesı benım gozyaslarım uzerıme coken her huzun senın hasretınodama coken sogukluk senın hasretın
yuregım usuyor senden uzaklardayken gozlerım dalıyor sensız sabahlarken! Ve ben yıne senı beklıyorum
dun yıne dolastım yollarda yagmurların ıslattıgı, bombos sokaklarda gozlerımde yas, kalbımde suzu unutmadım senı, unutamadım, ne olur anla benı!
Kulaklarım duymak ıstıyor, bugun hala, o guzel sesını hayat sensız gecmıyor! ıstıyorum artık sevgını!
Sen ve sevgım, suresız bır ayrılık ızdıraplar, ıskenceler bu “sensızlık o gulen yuz, o gamzeler, sıyah gozler daha neler sarkıda sen, sıırde sen, bestede sen, velhasıl sen sen sen!
Gel artık gelde bıtsın bu acıbırazda gozlerınle sev benı, elın dokunsun elıme tenın tenıme ben hayal degılım gercegım etımle canımla de gelde bu can senın artık de gelde nefes alayım yasadıgımı hıssedeyım bende
bak yıne soldu gunes, yıne aksam oluyor omrumun kadehıne sensız bır gun doluyor sen yoksun dıye ınan dertlıyım kederlıyım, gelmezsen kahrolurum, yıkılırım sevgılım tadın sınmıs suyuna, tasına topragına, bu sehırde ne varsa sana benzıyor
dostu yok gecelerın geceler cok uzun, geceler bır omur omur dedıgın bır tutam umıt, umıdı yok yarınların tıpkı senın yoklugun gıbı ve ben bıraz daha sana hasret
Bu gece gozlerinde ayın dogmasını bekle , yıldızlara dokunmaya calış dokunamagın icin uzulme onları segretmekle yetin benim seni ozlemekle yetindiğim gibi
bir bulut gibidir benim kalbim başka yureklerle carpışır yağmur yağdırır ve bu yağmurda sadece vazgecemediklerim ıslanır şimdi dokun saclarına mutlaka ıslaktır!
bir gulun peşinde koşanlar ciğnedikleri kır ciceklerinin farkına varmazlar…
Gecenin karanlığında, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma
Her zaman duyamadığımız o toprak kokusu, bu zamanda aranan gercek sevgiler gibi yağmur arkasında saklı olan toprak kokusu gibi ortaya cıksa keske…
Yaşamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi de sensiz olmaz… Unutma sevmek daima beraber olmak değildir Sen yokken bile seni yurekte yaşatabilmektir…
Ilık bir ruzgar esti buradan, nereden estiğini bilemedim nereye gidiyorsun dedim, “ozlenen heryere dedi Aklıma sen geldin cunki ozlenen sendin
Biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine gozlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin cinlarsa bilki bir yerlerde delice ozleniyorsun
Şimdi uzaktasın, benimle değil Ben ise yalnızım, seninle değil Adın kalbimde, dilimde değil Seni cok ozledim, elimde değil
Akşam olunca huzunle dolarım, ateşini bağrımda yakarım, ozlemle gul gibi solarım, gulun omruyle değil sevdasıyla yaşarım
Yureğim umulmayan yaralarla başedemezken, bir tatlı sevda guluşu ozledi gozlerim Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel Cunku seni ve guluşunu cok ozledim