M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Kas 2023 #1 Etli Çiğköfte Tarifi İçin Malzemeler Ölçünüze göre kısırlık bulgur (Ben 10 çay bardağı kullandım ) 1 büyük kase karışık pulbiber 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı beştürlü Tuz Sıvı yağ Nar eksisi 1 tabak robottan geçirilmiş kırmızı et 2 büyük soğan 1 baş sarımsak Islatmak için ; 1,5 su bardağı sıcak su Etli Çiğköfte Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kısırlık bulguru yoğurma kabına alın tuzu ekleyin ve üzerine sıcak şu ekleyip karıştırın. Üzerini kapatın 10 dk kadar dinlensin. O ara soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Eti robottan geçirin. Bulguru yoğurmaya başlayalım. Salçaları ve pulbiberlerini ekleyin yoğurmaya devam edin, ara ara elinizi ılık su ile ıslatıp yoğurun. Rendelenmiş soğan ve sarımsağı ekleyin. Biraz yumuşadıktan sonra eti ekleyin. En son sıvı yağ ve nar eksisi ekleyin. Ne kadar yoğurursanız o kadar güzel olur . Afiyet olsun. Etli Çiğköfte Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Etli Çiğköfte Tarifi İçin Malzemeler Ölçünüze göre kısırlık bulgur (Ben 10 çay bardağı kullandım ) 1 büyük kase karışık pulbiber 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı beştürlü Tuz Sıvı yağ Nar eksisi 1 tabak robottan geçirilmiş kırmızı et 2 büyük soğan 1 baş sarımsak Islatmak için ; 1,5 su bardağı sıcak su Etli Çiğköfte Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kısırlık bulguru yoğurma kabına alın tuzu ekleyin ve üzerine sıcak şu ekleyip karıştırın. Üzerini kapatın 10 dk kadar dinlensin. O ara soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Eti robottan geçirin. Bulguru yoğurmaya başlayalım. Salçaları ve pulbiberlerini ekleyin yoğurmaya devam edin, ara ara elinizi ılık su ile ıslatıp yoğurun. Rendelenmiş soğan ve sarımsağı ekleyin. Biraz yumuşadıktan sonra eti ekleyin. En son sıvı yağ ve nar eksisi ekleyin. Ne kadar yoğurursanız o kadar güzel olur . Afiyet olsun. Etli Çiğköfte Tarifi Fotoğraflı Yapılışı